Διαρροή θερμαντικών σωμάτων Sunhope κάτω από τον ελεγκτή

Τόπος καταγωγής Guangzhou.China
Μάρκα Sunhope
Ποσότητα παραγγελίας min 1set
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες περίπτωση κοντραπλακέ κατάλληλη για τη μεταφορά θάλασσας
Χρόνος παράδοσης 50days
Όροι πληρωμής L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς 100Set/Month

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Τρόπος ελέγχου αυτόματος/εγχειρίδιο Δύναμη Ηλεκτρονικός
Πίεση μέγιστο 10MPa Λειτουργώντας σταθμός 1
Μέσο δοκιμής αέριο (νερό) αυτόματος/εγχειρίδιο αυτόματος/εγχειρίδιο
Υψηλό φως

Διαρροή θερμαντικών σωμάτων Sunhope κάτω από τον ελεγκτή

,

AC220V διαρροή θερμαντικών σωμάτων κάτω από τον ελεγκτή

,

AC220V μηχανή δοκιμής διαρροής αέρα

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Αυτόματη μηχανή δοκιμής ελεγκτών διαρροών θερμαντικών σωμάτων ηλεκτρονική

Περιγραφές προϊόντων:

Ο εξοπλισμός δοκιμής διαρροών μηχανών δοκιμής διαρροών θερμαντικών σωμάτων αλουμινίου αναπτύσσεται από την επιχείρησή μας βάσει της άμεσης διαρροής πίεσης έναν ανιχνευτής-ανιχνευτή διαρροών που μπορεί να πραγματοποιήσει τη σε απευθείας σύνδεση ανίχνευση. Η αρχή εργασίας της είναι: Διαρρεύστε την ακρίβεια πίεσης σειράς τεχνολογίας εφαρμογής ανιχνευτών lj που ο συμπιεσμένος αέρας διογκώνει και διατηρεί σταθερή ατμοσφαιρική πίεση το προϊόν δοκιμής και το τυποποιημένο προϊόν συγχρόνως, και κόβει έπειτα το κύκλωμα πληθωρισμού. Εάν το προϊόν δοκιμής διαρρεύσει, μια διαφορά πίεσης θα εμφανιστεί μεταξύ του προϊόντος δοκιμής και του τυποποιημένου προϊόντος. Η αξία διαφοράς πίεσης του προϊόντος δοκιμής μπορεί να καθοριστεί από τον υπολογισμό και την ανάλυση για να ελέγξει εάν η συμπίεση αέρα είναι κατάλληλη.

 

Τεχνικές παράμετροι:

σειρά δοκιμής του u: ±0.5Kpa, ±1Kpa, ±2Kpa

μονάδα πίεσης του u: Kpa, MPA, PSI, φραγμός

το u διαρρέει τη μονάδα αξίας: PA, Pa/s, mL/min

διαφορικό ψήφισμα πίεσης του u: 1Pa

παροχή ηλεκτρικού ρεύματος του u: AC220V

απαιτήσεις πηγής αέρα του u: Καθαρός, ξηρός, συμπιεσμένος αέρας με τη σταθερή πίεση

 

Πλεονεκτήματα προϊόντων:

1) Υψηλή ακρίβεια ανίχνευσης διαρροών: Ειδική τεχνολογία αντίληψης ιχνών επιπέδων TR3.0 μοριακή, ακριβής ανάλυση της αξίας υποβάθρου αέρα,

 

Εύκολη και αξιόπιστη ανίχνευση της διαρροής μικροϋπολογιστών, για να εξασφαλίσουν υψηλά πρότυπα προϊόντων

 

2) Γρήγορη ταχύτητα ανίχνευσης διαρροών: ο χρόνος απόκρισης είναι μόνο 1S, το οποίο κερδίζει πολλή ώρα κοστισμένος και βελτιώνει την αποδοτικότητα ανίχνευσης

 

3) Το αέριο ανιχνευτών είναι φτηνό και εύκολο να αγοραστεί, το οποίο είναι μόνο 1/20 της τιμής του αερίου ηλίου και κερδίζει πολύ κόστος χρήσης

 

4) Απλή και φιλική ανθρώπου-υπολογιστή διεπαφή αλληλεπίδρασης, καμία ανάγκη για τη σύνθετη και μεγάλη κατάρτιση, εύκολη να λειτουργήσει

 

5) Ξηρά μη καταστρεπτική ανίχνευση διαρροών, χωρίς οποιαδήποτε ρύπανση πετρελαίου, κατάλληλη για το εξαιρετικά-καθαρό και άλλο oil-free κενό

 

Διαρροή θερμαντικών σωμάτων Sunhope κάτω από τον ελεγκτή 0Διαρροή θερμαντικών σωμάτων Sunhope κάτω από τον ελεγκτή 1

 

 

Περίπου εμείς:

1: Η επιχείρησή μας στο θερμαντικό σώμα τοποθετεί σε δεξαμενή την επιχειρησιακή γραμμή περίπου 10 έτη
2: Αυτήν την περίοδο περισσότερα από 2.000 πρότυπα της πλαστικής δεξαμενής και 1.500 στοιχεία του θερμαντικού σώματος για το μικρά αυτοκίνητο και το φορτηγό, που καλύπτουν το διασημότερο αυτοκίνητο όπως τη BMW, CHRYSLER, DAEWOO, FORD, GM, HONDA, HYUNDAI, MERCEDES-BENZ, MITSUBISHI, NISSAN, TOYOTA, ect.
3: Λαμβάνοντας τους εξοπλισμούς και τις τεχνικές υψηλής τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου προηγμένο CNC, τον ηλεκτρικό σφυγμό, γύρω από τις νέες φόρμες 100sets που αναπτύσσονται κάθε χρόνο

Η επιχείρησή μας έχει συμμετεχθεί στην κατασκευή και την ανάπτυξη των αυτοκινητικών προϊόντων συμπυκνωτών θερμαντικών σωμάτων για περισσότερο από 15 έτη. Τα περισσότερα από τα προϊόντα πωλούνται σε όλες τις χώρες και τις περιοχές στον κόσμο, και έχουν συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία παραγωγής. Η επιχείρησή μας είναι καλή στην κατασκευή όλης της διαδικασίας της γραμμής παραγωγής δεξαμενών θερμαντικών σωμάτων. Τα τελευταία χρόνια, πολλές επιχειρήσεις από άλλες χώρες στην ίδια βιομηχανία αγόρασαν επίσης το CKD από μας και αγόρασαν τον εξοπλισμό μηχανών από μας επίσης.

Συγχρόνως, η επιχείρησή μας παρέχει στους πελάτες όλα τα είδη θερμαντικού σώματος, απαραίτητα συμπυκνωτής υλικό και πλαστικά συστατικά. Εξασφαλίστε τον ανεφοδιασμό και την ποιότητα τελειωμένος - προϊόντα.

Εάν ενδιαφερθείτε για την καθιέρωση ένα εργοστάσιο θερμαντικών σωμάτων στη θέση σας ή την αγορά οποιωνδήποτε προϊόντων, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με και θα παράσχουμε σε σας την καλύτερη υπηρεσία και την καλύτερη τιμή.

 

 

FAQ:

1.Why επιλέγετε την επιχείρησή μας για να αγοράσετε τα μέρη θερμαντικών σωμάτων;

Η επιχείρησή μας κατασκευάζει και αναπτύσσει τις φόρμες υλικού από μας, οφείλουμε πάνω από 200 διαφορετικές φόρμες προδιαγραφών των επικεφαλής πιάτων, το οποίο καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του καυτού προτύπου αυτοκινήτων πώλησης στην αγορά.

 

2.Why παρέχετε τον παράγοντας εξοπλισμό του θερμαντικού σώματος συγχρόνως;

Η επιχείρησή μας έχει πάνω από 10 έτη εμπειρίας στην κατασκευή του θερμαντικού σώματος, εξοικειωνόμαστε πολύ με όλα τα είδη απόδοσης του εξοπλισμού στο στάδιο της κατασκευής του θερμαντικού σώματος. Είμαστε σε θέση να εισαγάγουμε τους πελάτες ποιος είναι ο καλύτερος εξοπλισμός για τους σύμφωνα με την εμπειρία μας.

 

3.Does η επιχείρησή σας παρέχει την υπηρεσία μεταπωλήσεων στον εξοπλισμό;

Η επιχείρησή μας έχει μια μακροπρόθεσμη εργασιακή σχέση με τον προμηθευτή εξοπλισμού, είμαστε πολύ ευτυχείς να προσφέρουμε την καλύτερη μετά από-υπηρεσία στους πελάτες μας.

 

4.Does η υπηρεσία μεταπωλήσεων που παρέχεται πλεονεκτήματα από την επιχείρησή σας έχει οποιαδήποτε;

Επειδή είμαστε επίσης οι χρήστες του εξοπλισμού, έχουμε μια καλύτερη κατανόηση στο πιθανό πρόβλημα που ίσως εμφανίζεται στο στάδιο της παραγωγής του εξοπλισμού. Μπορούμε να παρέχουμε τη γρηγορότερη και σωστή λύση για τους πελάτες μας.