Ελεγκτής διαρροών θερμαντικών σωμάτων υψηλής επίδοσης 0.8mpa

Τόπος καταγωγής Guangdong, Κίνα
Μάρκα Sunhope
Ποσότητα παραγγελίας min 1set
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες περίπτωση κοντραπλακέ κατάλληλη για τη μεταφορά θάλασσας
Χρόνος παράδοσης 50days
Όροι πληρωμής L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς 100Set/Month

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Πίεση μέγιστο 10MPa Μέσο δοκιμής αέριο (νερό)
Λειτουργώντας σταθμός 1 Τρόπος ελέγχου αυτόματος/εγχειρίδιο
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 0~380V Δύναμη Ηλεκτρονικός
Υψηλό φως

TR3.0 διαρροή θερμαντικών σωμάτων κάτω από τον ελεγκτή

,

0.8mpa διαρροή θερμαντικών σωμάτων κάτω από τον ελεγκτή

,

0.8mpa μηχανή δοκιμής διαρροής αέρα αερίου

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Αυτόματη μηχανή δοκιμής ελεγκτών διαρροών θερμαντικών σωμάτων υψηλής επίδοσης

Πλεονεκτήματα προϊόντων:

1) Υψηλή ακρίβεια ανίχνευσης διαρροών: Ειδική τεχνολογία αντίληψης ιχνών επιπέδων TR3.0 μοριακή, ακριβής ανάλυση της αξίας υποβάθρου αέρα,

 

Εύκολη και αξιόπιστη ανίχνευση της διαρροής μικροϋπολογιστών, για να εξασφαλίσουν υψηλά πρότυπα προϊόντων

 

2) Γρήγορη ταχύτητα ανίχνευσης διαρροών: ο χρόνος απόκρισης είναι μόνο 1S, το οποίο κερδίζει πολλή ώρα κοστισμένος και βελτιώνει την αποδοτικότητα ανίχνευσης

 

3) Το αέριο ανιχνευτών είναι φτηνό και εύκολο να αγοραστεί, το οποίο είναι μόνο 1/20 της τιμής του αερίου ηλίου και κερδίζει πολύ κόστος χρήσης

 

4) Απλή και φιλική ανθρώπου-υπολογιστή διεπαφή αλληλεπίδρασης, καμία ανάγκη για τη σύνθετη και μεγάλη κατάρτιση, εύκολη να λειτουργήσει

 

5) Ξηρά μη καταστρεπτική ανίχνευση διαρροών, χωρίς οποιαδήποτε ρύπανση πετρελαίου, κατάλληλη για το εξαιρετικά-καθαρό και άλλο oil-free κενό

 

Παράμετροι προϊόντων:

1. Μέσο δοκιμής: συμπιεσμένος αέρας

2. Σωλήνωση δοκιμής: 1

3. Σειρά δοκιμής πίεσης: 0-6mpa (προαιρετικός)

4. Χρονική σειρά: 0-999.99s

5. Σειρά ανίχνευσης της διαρροής: 0.1-30l το /Min, που μετρά την ακρίβεια 1% f.S.

6. Θερμοκρασία του μέσου δοκιμής: θερμοκρασία δωματίου

7. Οδηγώντας αέριο: 0.2-0.8mpa.

 

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων:

1.Fully αυτοματοποιημένο ευφυές λειτουργικό σύστημα

2. υψηλής ευκρίνειας διεπαφή, απλός και εύκολος να καταλάβει

3.Using μεγάλης ακρίβειας διαφορικός αισθητήρας πίεσης, υψηλή ακρίβεια μέτρησης

 

Ελεγκτής διαρροών θερμαντικών σωμάτων υψηλής επίδοσης 0.8mpa 0

 

 

Περίπου εμείς:

Η επιχείρησή μας έχει συμμετεχθεί στην κατασκευή και την ανάπτυξη των αυτοκινητικών προϊόντων συμπυκνωτών θερμαντικών σωμάτων για περισσότερο από 15 έτη. Τα περισσότερα από τα προϊόντα πωλούνται σε όλες τις χώρες και τις περιοχές στον κόσμο, και έχουν συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία παραγωγής. Η επιχείρησή μας είναι καλή στην κατασκευή όλης της διαδικασίας της γραμμής παραγωγής δεξαμενών θερμαντικών σωμάτων. Τα τελευταία χρόνια, πολλές επιχειρήσεις από άλλες χώρες στην ίδια βιομηχανία αγόρασαν επίσης το CKD από μας και αγόρασαν τον εξοπλισμό μηχανών από μας επίσης.

Με την ανάπτυξη της βιομηχανίας ανταλλαγής θερμότητας, όλο και περισσότερες χώρες και περιοχές είναι δεσμευμένες στην οικοδόμηση των τοπικών εγκαταστάσεων συμπυκνωτών θερμαντικών σωμάτων. Με την κατανόησή μας της βιομηχανίας, έχουμε βοηθήσει τους ξένους πελάτες στα εργοστάσια θερμαντικών σωμάτων οργάνωσης και παρέχουμε τη μηχανή παραγωγής στην περιοχή στα προηγούμενα πέντε έτη. Παρέχουμε στους πελάτες pre-sale και μεταπώλησης το σχέδιο εξοπλισμού και την υπηρεσία σύμφωνα με το μέγεθος των προϊόντων μας. Στο μεταξύ θα παράσχουμε επίσης το υλικό στους πελάτες μας επίσης. Θα στείλουμε τους τεχνικούς για να καθοδηγήσουμε την εγκατάσταση στην περιοχή για να εξασφαλίσουμε την ομαλή παραγωγή του εργοστασίου του πελάτη, και να παρέχουμε την ελεύθερη υπηρεσία διαβουλεύσεων σε περίπτωση οποιασδήποτε αμφιβολίας στη διαδικασία παραγωγής.

Συγχρόνως, η επιχείρησή μας παρέχει στους πελάτες όλα τα είδη θερμαντικού σώματος, απαραίτητα συμπυκνωτής υλικό και πλαστικά συστατικά. Εξασφαλίστε τον ανεφοδιασμό και την ποιότητα τελειωμένος - προϊόντα.

Εάν ενδιαφερθείτε για την καθιέρωση ένα εργοστάσιο θερμαντικών σωμάτων στη θέση σας ή την αγορά οποιωνδήποτε προϊόντων, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με και θα παράσχουμε σε σας την καλύτερη υπηρεσία και την καλύτερη τιμή.

 

 

FAQ:

1.Why παρέχετε τον παράγοντας εξοπλισμό του θερμαντικού σώματος συγχρόνως;

Η επιχείρησή μας έχει πάνω από 10 έτη εμπειρίας στην κατασκευή του θερμαντικού σώματος, εξοικειωνόμαστε πολύ με όλα τα είδη απόδοσης του εξοπλισμού στο στάδιο της κατασκευής του θερμαντικού σώματος. Είμαστε σε θέση να εισαγάγουμε τους πελάτες ποιος είναι ο καλύτερος εξοπλισμός για τους σύμφωνα με την εμπειρία μας.

 

2.Does η επιχείρησή σας παρέχει την υπηρεσία μεταπωλήσεων στον εξοπλισμό;

Η επιχείρησή μας έχει μια μακροπρόθεσμη εργασιακή σχέση με τον προμηθευτή εξοπλισμού, είμαστε πολύ ευτυχείς να προσφέρουμε την καλύτερη μετά από-υπηρεσία στους πελάτες μας.

 

3.Why επιλέγετε την επιχείρησή μας για να αγοράσετε τα μέρη θερμαντικών σωμάτων;

Η επιχείρησή μας κατασκευάζει και αναπτύσσει τις φόρμες υλικού από μας, οφείλουμε πάνω από 200 διαφορετικές φόρμες προδιαγραφών των επικεφαλής πιάτων, το οποίο καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του καυτού προτύπου αυτοκινήτων πώλησης στην αγορά.

 

4.Does η υπηρεσία μεταπωλήσεων που παρέχεται πλεονεκτήματα από την επιχείρησή σας έχει οποιαδήποτε;

Επειδή είμαστε επίσης οι χρήστες του εξοπλισμού, έχουμε μια καλύτερη κατανόηση στο πιθανό πρόβλημα που ίσως εμφανίζεται στο στάδιο της παραγωγής του εξοπλισμού. Μπορούμε να παρέχουμε τη γρηγορότερη και σωστή λύση για τους πελάτες μας.