Μηχανή 10MPa δοκιμής διαρροών νερού Sunhope θερμοκρασίας δωματίου

Τόπος καταγωγής Guangdong, Κίνα
Μάρκα Sunhope
Ποσότητα παραγγελίας min 1set
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες περίπτωση κοντραπλακέ κατάλληλη για τη μεταφορά θάλασσας
Χρόνος παράδοσης 60days
Όροι πληρωμής L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς 100SETS / Μήνας

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Τρόπος ελέγχου αυτόματος/εγχειρίδιο παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 0~380V
Μέσο δοκιμής αέριο (νερό) Πίεση μέγιστο 10MPa
Λειτουργώντας σταθμός 1 Δύναμη Ηλεκτρονικός
Υψηλό φως

Ελεγκτής διαρροών νερού Sunhope

,

10MPa μηχανή δοκιμής διαρροών νερού

,

10MPa μηχανή δοκιμής διαρροών νερού

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Ανιχνευτής δοκιμής ελεγκτών μηχανών δοκιμής διαρροών νερού

Παράμετροι προϊόντων:

1. Μέσο δοκιμής: συμπιεσμένος αέρας

2. Σωλήνωση δοκιμής: 1

3. Σειρά δοκιμής πίεσης: 0-6mpa (προαιρετικός)

4. Χρονική σειρά: 0-999.99s

5. Σειρά ανίχνευσης της διαρροής: 0.1-30l το /Min, που μετρά την ακρίβεια 1% f.S.

6. Θερμοκρασία του μέσου δοκιμής: θερμοκρασία δωματίου

7. Οδηγώντας αέριο: 0.2-0.8mpa.

 

Περιγραφές προϊόντων:

Η μηχανή δοκιμής συμπίεσης αέρα για το θερμαντικό σώμα συμπυκνωτών χρησιμοποιείται για να ανιχνεύσει τη συμπίεση συμπυκνωτών, να απομακρύνει αυτόματα τα ελαττωματικά προϊόντα, υψηλή αποδοτικότητα, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στο θερμαντικό σώμα συμπυκνωτών για τους πελάτες για να βελτιώσει την παραγωγικότητα και την ποιότητα!

Χρησιμοποιείται κυρίως στην αυτοκινητική, εσωτερική μηχανή, τη μοτοσικλέτα, το συμπιεστή και άλλες βιομηχανίες Είναι ένας σημαντικός εξοπλισμός για να ανιχνεύσει την κατάσταση διαρροής των μερών του και να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων. Η κύρια μηχανή δοκιμής διαρροών στην αγορά είναι: ξηρά μηχανή δοκιμής διαρροών τύπων αεροστεγής, ξηρά και υγρή μηχανή δοκιμής διαρροών συνδυασμού αεροστεγής, αεροστεγής μηχανή δοκιμής διαρροών ανίχνευσης ροής, αεροστεγής μηχανή δοκιμής διαρροών συνελεύσεων μηχανών. Ξηρός ελεγκτής διαρροών συμπίεσης αέρα: αφότου εμποδίζεται το μετρημένο κομμάτι προς κατεργασία, το καθαρό και ξηρό μέσο αέρα περνούν μέσω της οργάνου μέτρησης διαρροών στη δαπάνη, ισορροπία, πλήρης πίεση, μετρά και εξαντλεί την εσωτερική κοιλότητα του μετρημένου κομματιού προς κατεργασία Και παρουσιάστε ποσοστό διαρροής μετά από τη μέτρηση. Το πλεονέκτημά του: η δοκιμή κτύπησε είναι σύντομη, το αποτέλεσμα της δοκιμής παρουσιάζει ποσοτικά, η λειτουργία εξαρτάται από, οικονομία. Ξηρά και υγρή συνδυασμένη μηχανή δοκιμής διαρροών συμπίεσης αέρα: αφότου εμποδίζεται το μετρημένο κομμάτι προς κατεργασία, το καθαρό και ξηρό μέσο αέρα χρησιμοποιείται για να διογκώσει αυτόματα, να ισορροπήσει, να διατηρήσει την πίεση, να μετρήσει και να εξαντλήσει την εσωτερική κοιλότητα του μετρημένου κομματιού προς κατεργασία μέσω του οργάνου ανίχνευσης διαρροών. Επιδεικνύει το ποσοστό διαρροής μετά από τη μέτρηση. Εάν τα επιδειχθε'ντα αποτελέσματα μέτρησης καλύψουν τις απαιτήσεις διαδικασίας, το κομμάτι προς κατεργασία θα σταλεί αυτόματα στην επόμενη διαδικασία και θα ληφθεί κάτω από με το χέρι μετά από την αυτόματες εξάτμιση και τη χαλάρωση του σφιγκτήρα. Εάν τα αποτελέσματα μέτρησης δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις της διαδικασίας, ο εξοπλισμός που εξοπλίζεται με τη δεξαμενή νερού αυξάνεται αυτόματα (ή στερεώστε κάτω) για να ενυδατώσει το κομμάτι προς κατεργασία στο νερό, τεχνητή παρατήρηση της διαρροής κομματιών προς κατεργασία, η παρατήρηση, η δεξαμενή νερού μειώνεται αυτόματα, το κομμάτι προς κατεργασία που ο χαλαρός σφιγκτήρας, αφαιρεί το κομμάτι προς κατεργασία. Τα πλεονεκτήματά του: η ποσοτική επίδειξη των αποτελεσμάτων της δοκιμής, και μπορεί να παρατηρήσει τα μέρη διαρροών του κομματιού προς κατεργασία, ο χρόνος δοκιμής είναι σύντομη, αξιόπιστη λειτουργία, οικονομική.

 

 

Παράμετροι προϊόντων:

1. Μέσο δοκιμής: συμπιεσμένος αέρας

2. Σωλήνωση δοκιμής: 1

3. Σειρά δοκιμής πίεσης: 0-6mpa (προαιρετικός)

4. Χρονική σειρά: 0-999.99s

5. Σειρά ανίχνευσης της διαρροής: 0.1-30l το /Min, που μετρά την ακρίβεια 1% f.S.

6. Θερμοκρασία του μέσου δοκιμής: θερμοκρασία δωματίου

7. Οδηγώντας αέριο: 0.2-0.8mpa.

 

Μηχανή 10MPa δοκιμής διαρροών νερού Sunhope θερμοκρασίας δωματίου 0

 

 

Περίπου εμείς:

1: Η επιχείρησή μας στο θερμαντικό σώμα τοποθετεί σε δεξαμενή την επιχειρησιακή γραμμή περίπου 10 έτη
2: Αυτήν την περίοδο περισσότερα από 2.000 πρότυπα της πλαστικής δεξαμενής και 1.500 στοιχεία του θερμαντικού σώματος για το μικρά αυτοκίνητο και το φορτηγό, που καλύπτουν το διασημότερο αυτοκίνητο όπως τη BMW, CHRYSLER, DAEWOO, FORD, GM, HONDA, HYUNDAI, MERCEDES-BENZ, MITSUBISHI, NISSAN, TOYOTA, ect.
3: Λαμβάνοντας τους εξοπλισμούς και τις τεχνικές υψηλής τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου προηγμένο CNC, τον ηλεκτρικό σφυγμό, γύρω από τις νέες φόρμες 100sets που αναπτύσσονται κάθε χρόνο

Η επιχείρησή μας έχει συμμετεχθεί στην κατασκευή και την ανάπτυξη των αυτοκινητικών προϊόντων συμπυκνωτών θερμαντικών σωμάτων για περισσότερο από 15 έτη. Τα περισσότερα από τα προϊόντα πωλούνται σε όλες τις χώρες και τις περιοχές στον κόσμο, και έχουν συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία παραγωγής. Η επιχείρησή μας είναι καλή στην κατασκευή όλης της διαδικασίας της γραμμής παραγωγής δεξαμενών θερμαντικών σωμάτων. Τα τελευταία χρόνια, πολλές επιχειρήσεις από άλλες χώρες στην ίδια βιομηχανία αγόρασαν επίσης το CKD από μας και αγόρασαν τον εξοπλισμό μηχανών από μας επίσης.

Συγχρόνως, η επιχείρησή μας παρέχει στους πελάτες όλα τα είδη θερμαντικού σώματος, απαραίτητα συμπυκνωτής υλικό και πλαστικά συστατικά. Εξασφαλίστε τον ανεφοδιασμό και την ποιότητα τελειωμένος - προϊόντα.

          Εάν ενδιαφερθείτε για την καθιέρωση ένα εργοστάσιο θερμαντικών σωμάτων στη θέση σας ή την αγορά οποιωνδήποτε προϊόντων, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με και θα παράσχουμε σε σας την καλύτερη υπηρεσία και την καλύτερη τιμή.

 

FAQ:

1.Why παρέχετε τον παράγοντας εξοπλισμό του θερμαντικού σώματος συγχρόνως;

Η επιχείρησή μας έχει πάνω από 10 έτη εμπειρίας στην κατασκευή του θερμαντικού σώματος, εξοικειωνόμαστε πολύ με όλα τα είδη απόδοσης του εξοπλισμού στο στάδιο της κατασκευής του θερμαντικού σώματος. Είμαστε σε θέση να εισαγάγουμε τους πελάτες ποιος είναι ο καλύτερος εξοπλισμός για τους σύμφωνα με την εμπειρία μας.

 

2.Does η επιχείρησή σας παρέχει την υπηρεσία μεταπωλήσεων στον εξοπλισμό;

Η επιχείρησή μας έχει μια μακροπρόθεσμη εργασιακή σχέση με τον προμηθευτή εξοπλισμού, είμαστε πολύ ευτυχείς να προσφέρουμε την καλύτερη μετά από-υπηρεσία στους πελάτες μας.

 

3.Why επιλέγετε την επιχείρησή μας για να αγοράσετε τα μέρη θερμαντικών σωμάτων;

Η επιχείρησή μας κατασκευάζει και αναπτύσσει τις φόρμες υλικού από μας, οφείλουμε πάνω από 200 διαφορετικές φόρμες προδιαγραφών των επικεφαλής πιάτων, το οποίο καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του καυτού προτύπου αυτοκινήτων πώλησης στην αγορά.

 

4.Does η υπηρεσία μεταπωλήσεων που παρέχεται πλεονεκτήματα από την επιχείρησή σας έχει οποιαδήποτε;

Επειδή είμαστε επίσης οι χρήστες του εξοπλισμού, έχουμε μια καλύτερη κατανόηση στο πιθανό πρόβλημα που ίσως εμφανίζεται στο στάδιο της παραγωγής του εξοπλισμού. Μπορούμε να παρέχουμε τη γρηγορότερη και σωστή λύση για τους πελάτες μας.