3003 Αλουμινένιο επίπεδο σωλήνα για χρήση σε συμπυκνωτές και ψυγεία

Place of Origin Guangdong,China
Μάρκα Sunhope
Ποσότητα παραγγελίας min 50kg
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες Δαστική θήκη
Χρόνος παράδοσης 60 ημέρες
Όροι πληρωμής Λ/Κ, Τ/Τ
Δυνατότητα προσφοράς 10000/kg

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Πάχος τοίχων Συνήθως 0,3 mm Πεδίο θερμοκρασίας -20℃~+120℃
Τύπος σύνδεσης συγκεντρώνουν πακέτο Καρτόνι
Εφαρμογή Θερμαντικό σώμα Διάρκεια Προσαρμοσμένο
Υλικό Αλουμίνιο Χρώμα Ασημένιο
Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Το σωλήνα ψυκτικού είναι κατασκευασμένο από συγκολλημένο αλουμίνιο υψηλής συχνότητας, συνήθως με πάχος τοιχώματος 0,3 mm. Χρησιμοποιείται κυρίως για συμπυκνωτή, ανταλλακτικά ψυκτικού, βιομηχανικό σωλήνα ψυκτικού,θερμαντήρα σωλήνα από αλουμίνιο και σωλήνα από ανοξείδωτο χάλυβα για ενδιάμεσο ψύκτηΗ ποιότητα του υλικού είναι 3003, και το μήκος προσαρμόζεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

 

Χαρακτηριστικά:

  • Ονομασία προϊόντος: σωλήνας ψυκτικού
  • Μύθος τοίχου: Συνήθως 0,3 mm
  • Υλικό: Αλουμίνιο
  • Τύπος σύνδεσης: Συγκέντρωση
  • Μέγεθος: Προσαρμοσμένο
  • Τάξη υλικού: 3003
  • Ειδικότητα: Αλουμινένιο επίπεδο σωλήνα για συμπυκνωτή, Αλουμινένιο σωλήνα θερμοκηπίου Ατσάλινο σωλήνα για ενδιάμεσο ψύκτη
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Παράμετρος Λεπτομέρειες
Διάμετρος 1.5mm ή 2mm
Κατηγορία υλικού 3003
Περιοχή θερμοκρασίας -20°C~+120°C
Τύπος σύνδεσης Συγκεντρώστε
Χρώμα Ασημένιο
Δάχος τοίχου Συνήθως 0,3 mm
Υλικό Αλουμίνιο
Εφαρμογή Ραδιενεργός
Διάρκεια Προσαρμοσμένο
Πακέτο Καρτόνι
Κλειδιά Υψηλής συχνότητας συγκολλημένα σωλήνες από κράμα αλουμινίου σωλήνα για συμπυκνωτή, Αλουμινίου σωλήνα Ραδιενεργός σωλήνας από ανοξείδωτο χάλυβα για intercooler, ανταλλακτικά ραδιενεργών σωλήνων ραδιενεργών σωλήνων,Τύπος συμπυκνωτή αλουμινίου για ψυγείο
 

Εφαρμογές:

Οι σωλήνες ψυκτικού Sunhope είναι βασικά συστατικά των βιομηχανικών ψυκτικών.καθιστώντας τους ιδανικούς για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογέςΜε ένα τύπο σύνδεσης και μια σειρά από χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του ασημιού, οι σωλήνες ψυκτικού Sunhope είναι διαθέσιμες σε διάφορες διαμέτρους και μήκη, που κυμαίνονται από 1,5 mm έως 2 mm,για να ικανοποιήσει τις εξατομικευμένες απαιτήσεις των πελατών.

Οι σωλήνες θερμαντήρων Sunhope χρησιμοποιούνται ευρέως για βιομηχανικούς θερμαντήρες και συμπυκνωτές, παρέχοντας αξιόπιστη απόδοση και εξαιρετική διάχυση θερμότητας.Αυτοί οι ανθεκτικοί στη διάβρωση σωλήνες είναι σχεδιασμένοι για μακρά διάρκεια ζωής και είναι διαθέσιμοι σε διάφορα χρώματα και μεγέθη για να ανταποκρίνονται στις ειδικές απαιτήσεις των πελατώνΟι σωλήνες θερμαντήρων Sunhope αποτελούν την ιδανική επιλογή για ανταλλακτικά σε βιομηχανικούς θερμαντήρες και συμπυκνωτές.

Οι επίπεδοι σωλήνες αλουμινίου Sunhope είναι ιδανικοί για μια ποικιλία βιομηχανικών εφαρμογών, από ψυγεία και συμπυκνωτές μέχρι κλιματιστικά και συστήματα θέρμανσης.Χάρη στην ανώτερη απώλεια θερμότητας και αντοχή στη διάβρωσηΟι σωλήνες ψυκτικού Sunhope μπορούν να αντέξουν ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών, από -20°C~+120°C. Ο τύπος σύνδεσής τους είναι συναρμολογημένος και διατίθενται σε διάφορες διαμέτρους και μήκη, που κυμαίνονται από 1,5 mm έως 2 mm.επιτρέποντας στους πελάτες να βρουν το τέλειο μέγεθος για τις ανάγκες τους.

 

Προσαρμογή:

Η Sunhope είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές σωλήνων από κράμα αλουμινίου συγκολλημένων υψηλής συχνότητας και σωλήνων για συμπυκνωτές,ανταλλακτικά ψυκτικών σωλήνων για βιομηχανικούς ψυκτικούς σωλήνες και ανταλλακτικά ανταλλακτικών υψηλής ποιότητας για ψυκτικούς σωλήνες για ψυκτικούς σωλήνεςΟι σωλήνες ψυγείου μας είναι υψηλής ποιότητας και έχουν εύρος θερμοκρασίας από -20°C έως +120°C και πάχος τοίχου συνήθως 0,3mm.Κίνα και μπορεί να προσαρμοστεί από την άποψη του μήκους και του τύπου σύνδεσης.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Η Radiator Tube παρέχει τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για να βοηθήσει τους πελάτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο το προϊόν τους.Παρέχουμε επίσης κατάρτιση και μαθήματα σχετικά με τη χρήση του προϊόντος και την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτωνΕπιπλέον, προσφέρουμε εγγυητική κάλυψη και υπηρεσίες επισκευής για όλα τα προϊόντα Radiator Tube. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Συνιστώμενα προϊόντα