πλάτος 1.52mm 410mm σωλήνας πτερυγίων θερμαντικών σωμάτων πάχους, υπηρεσία cOem ανταλλακτικών θερμαντικών σωμάτων

Τόπος καταγωγής Guangdong, Κίνα
Μάρκα Sunhope
Ποσότητα παραγγελίας min 5000PCS
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες περίπτωση κοντραπλακέ κατάλληλη για τη μεταφορά θάλασσας
Χρόνος παράδοσης 60days
Όροι πληρωμής L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς 10000-20000/one μήνας

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Χρώμα Ασήμι Εφαρμογή Δεξαμενή θερμαντικών σωμάτων
Επιφάνεια Γυαλισμένος Όνομα προϊόντων Σωλήνας αργιλίου
Πάχος Εξατομικεύσιμος Al (λ.) 98%
χρήση Βιομηχανία
Υψηλό φως

σωλήνας πτερυγίων θερμαντικών σωμάτων πάχους 0.3mm

,

σωλήνας πτερυγίων θερμαντικών σωμάτων πλάτους 38mm

,

ανταλλακτικά θερμαντικών σωμάτων πλάτους 38mm

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

πλάτος 1.52mm 410mm σωλήνας πτερυγίων θερμαντικών σωμάτων πάχους, υπηρεσία cOem ανταλλακτικών θερμαντικών σωμάτων

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων:

Κεντρική επεξεργασία κατεργασίας υψηλής ακρίβειας, μέρη μετάδοσης ακρίβειας για να εξασφαλίσει ότι η ακριβής και ακριβής σχηματοποίηση λουρίδων αργιλίου, άμεση σχηματοποίηση για να εξασφαλίσει ότι η επιφάνεια σωλήνων δεν είναι χαλασμένη, παρατείνει τη ζωή υπηρεσιών.

Συγκόλληση υψηλής συχνότητας ακρίβειας

Μηχανή συγκόλλησης υψηλής συχνότητας ακρίβειας, για να εξασφαλίσει την ποιότητα της συγκόλλησης

Η συσκευή συγκόλλησης ακρίβειας εξασφαλίζει τη συγκόλληση ακρίβειας της ακριβώς διαμορφωμένης λουρίδας αργιλίου, και ο δείκτης συγκόλλησης εξασφαλίζει το συνεχή και ακριβή προσδιορισμό θέσης της συγκόλλησης και κρατά την ενέργεια του οξυγονοκολλητή που στρέφεται στη συγκόλληση συνεχώς, χωρίς τη διαρροή συγκόλλησης και εκτροπή συγκόλλησης.

 

 

 

Τεχνολογία προϊόντων:

1. Υπερβολικά μεγάλη αναλογία εξώθησης

Η αναλογία εξώθησης αναφέρεται στην αναλογία μεταξύ της περιοχής τμημάτων πριν από την καυτή εξώθηση και η περιοχή τμημάτων μετά από την εξώθηση, που είναι γενικά 8 ~ 50 φορές, ενώ η περιοχή τμημάτων micro-channel του σωλήνα αργιλίου είναι μόνο για 4px2, και την αναλογία εξώθησης πρέπει να φθάσει περισσότερες από 400 φορές, το οποίο είναι περισσότερες από 8 φορές της διαδικασίας ορίου της εξώθησης αργιλίου.

2. Υπερβολιή υψηλός διαστατική ακρίβεια

Η διαστατική ακρίβεια micro-channel του σωλήνα αργιλίου είναι πολύ υψηλότερη από τα εθνικά πρότυπα του «καυτού εξωθημένου σωλήνα για την έρευνα αργιλίου και κραμάτων αργιλίου». Σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα, η απόκλιση μεγέθους του χαρακτηριστικού πλάτους ποικιλίας 16mm είναι ±0.3mm, και η απόκλιση πλάτους του micro-channel σωλήνα αργιλίου είναι ±0.03mm, και η υψηλή απαίτηση πρέπει ακόμη και να βελτιωθεί σε ±0.01 ~ ±0.02mm.

3. Η συμπίεση αέρα

Ένα σύνολο ανταλλάκτη θερμότητας καναλιών μικροϋπολογιστών έχει περίπου 50 το σωλήνα αργιλίου καναλιών μικροϋπολογιστών ~ 150, εφ' όσον θα απορριφθούν οι ατέλειες μιας συμπίεσης αέρα (όπως οι πόροι, ο συνυπολογισμός, κ.λπ.), ολόκληρο το κλιματιστικό μηχάνημα, έτσι τα ποιοτικά πρότυπα στο μετρητή PPM (1 εκατομμύριο), τα πρότυπα μέτρησης είναι κάτω από 15PPM.

4. Υψηλός - ποιοτικός φραγμός

Το ελάχιστο πάχος τοίχων του micro-channel σωλήνα αργιλίου είναι μόνο 0.13mm. Εάν η αγνότητα και η περιεκτικότητα σε υδρογόνο του πετώντας υλικού ράβδων δεν είναι μέχρι τις απαιτήσεις, εφ' όσον υπάρχει ένας πολύ λεπτός πόρος ή ένας συνυπολογισμός, ο λεπτός τοίχος του micro-channel σωλήνα αργιλίου θα διαρρεύσει, έτσι η high-purity ράβδος καθαρισμού πρέπει να χρησιμοποιηθεί, η περιεκτικότητα σε υδρογόνο είναι λιγότερο από 0,09%.

5. Τεχνολογία ψευδάργυρου ψεκασμού επιφάνειας

Επειδή υπάρχει μέσο ψυκτικών ουσιών στο micro-channel σωλήνα αργιλίου και την ατμοσφαιρική διάβρωση έξω, είναι εύκολο να διαρρεύσει λόγω της διάβρωσης διάβρωσης. Ένα λεπτό στρώμα του ψευδάργυρου πρέπει να ψεκαστεί στην εξωτερική επιφάνειά του για να προστατεύσει τον τοίχο σωλήνων από τη διάβρωση. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κανένας καταρτισμένος ψεκάζοντας κατασκευαστής εξοπλισμού ψευδάργυρου στην Κίνα, και μόνο πολύ λίγοι κατασκευαστές στον κόσμο μπορούν να τον παρέχουν.

6. Σε απευθείας σύνδεση τεχνολογία ανίχνευσης και επιθεώρησης ρωγμών

Λόγω της δυσκολίας microchannel της τεχνολογίας σωλήνων αργιλίου, πώς να χρησιμοποιήσουν την επιστημονική και αποτελεσματική σε απευθείας σύνδεση ανίχνευση ρωγμών, την ποιότητα επιφάνειας και άλλα μέσα ανίχνευσης στη διαδικασία παραγωγής, τα έγκαιρα ελαττωματικά προϊόντα ανίχνευσης (σημάδι), είναι πολύ κρίσιμα για τον ποιοτικό έλεγχο microchannel του σωλήνα αργιλίου.

 

 

 

 

Γρήγορες λεπτομέρειες προϊόντων:

Θέση προέλευσης: Guangdong, Κίνα Εξουσιοδότηση: 1 έτος
Όρος: Νέος Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη: Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό
Χρώμα ασήμι Μορφή τετράγωνο
Χρήση: δεξαμενή θερμαντικών σωμάτων Al (λ.) 98%
Εμπορικό σήμα: Sunhope Όνομα προϊόντων σωλήνας αργιλίου
Τάση: 220V/50Hz, 2.5kw Χρώμα ασήμι
Διάσταση (L*W*H): Επί παραγγελία Επεξεργασία επιφάνειας Γυαλισμένος

 

 

 

πλάτος 1.52mm 410mm σωλήνας πτερυγίων θερμαντικών σωμάτων πάχους, υπηρεσία cOem ανταλλακτικών θερμαντικών σωμάτων 0

 

 

 

Περίπου εμείς:

Η επιχείρησή μας έχει συμμετεχθεί στην κατασκευή και την ανάπτυξη των αυτοκινητικών προϊόντων συμπυκνωτών θερμαντικών σωμάτων για περισσότερο από 15 έτη. Τα περισσότερα από τα προϊόντα πωλούνται σε όλες τις χώρες και τις περιοχές στον κόσμο, και έχουν συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία παραγωγής. Η επιχείρησή μας είναι καλή στην κατασκευή όλης της διαδικασίας της γραμμής παραγωγής δεξαμενών θερμαντικών σωμάτων. Τα τελευταία χρόνια, πολλές επιχειρήσεις από άλλες χώρες στην ίδια βιομηχανία αγόρασαν επίσης το CKD από μας και αγόρασαν τον εξοπλισμό μηχανών από μας επίσης.

Με την ανάπτυξη της βιομηχανίας ανταλλαγής θερμότητας, όλο και περισσότερες χώρες και περιοχές είναι δεσμευμένες στην οικοδόμηση των τοπικών εγκαταστάσεων συμπυκνωτών θερμαντικών σωμάτων. Με την κατανόησή μας της βιομηχανίας, έχουμε βοηθήσει τους ξένους πελάτες στα εργοστάσια θερμαντικών σωμάτων οργάνωσης και παρέχουμε τη μηχανή παραγωγής στην περιοχή στα προηγούμενα πέντε έτη. Παρέχουμε στους πελάτες pre-sale και μεταπώλησης το σχέδιο εξοπλισμού και την υπηρεσία σύμφωνα με το μέγεθος των προϊόντων μας. Στο μεταξύ θα παράσχουμε επίσης το υλικό στους πελάτες μας επίσης. Θα στείλουμε τους τεχνικούς για να καθοδηγήσουμε την εγκατάσταση στην περιοχή για να εξασφαλίσουμε την ομαλή παραγωγή του εργοστασίου του πελάτη, και να παρέχουμε την ελεύθερη υπηρεσία διαβουλεύσεων σε περίπτωση οποιασδήποτε αμφιβολίας στη διαδικασία παραγωγής.

Συγχρόνως, η επιχείρησή μας παρέχει στους πελάτες όλα τα είδη θερμαντικού σώματος, απαραίτητα συμπυκνωτής υλικό και πλαστικά συστατικά. Εξασφαλίστε τον ανεφοδιασμό και την ποιότητα τελειωμένος - προϊόντα.

Εάν ενδιαφερθείτε για την καθιέρωση ένα εργοστάσιο θερμαντικών σωμάτων στη θέση σας ή την αγορά οποιωνδήποτε προϊόντων, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με και θα παράσχουμε σε σας την καλύτερη υπηρεσία και την καλύτερη τιμή.

 

 

FAQ:

1.Why επιλέγετε την επιχείρησή μας για να αγοράσετε τα μέρη θερμαντικών σωμάτων;

Η επιχείρησή μας κατασκευάζει και αναπτύσσει τις φόρμες υλικού από μας, οφείλουμε πάνω από 200 διαφορετικές φόρμες προδιαγραφών των επικεφαλής πιάτων, το οποίο καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του καυτού προτύπου αυτοκινήτων πώλησης στην αγορά.

 

2.Why παρέχετε τον παράγοντας εξοπλισμό του θερμαντικού σώματος συγχρόνως;

Η επιχείρησή μας έχει πάνω από 10 έτη εμπειρίας στην κατασκευή του θερμαντικού σώματος, εξοικειωνόμαστε πολύ με όλα τα είδη απόδοσης του εξοπλισμού στο στάδιο της κατασκευής του θερμαντικού σώματος. Είμαστε σε θέση να εισαγάγουμε τους πελάτες ποιος είναι ο καλύτερος εξοπλισμός για τους σύμφωνα με την εμπειρία μας.

 

3.Does η υπηρεσία μεταπωλήσεων που παρέχεται πλεονεκτήματα από την επιχείρησή σας έχει οποιαδήποτε;

Επειδή είμαστε επίσης οι χρήστες του εξοπλισμού, έχουμε μια καλύτερη κατανόηση στο πιθανό πρόβλημα που ίσως εμφανίζεται στο στάδιο της παραγωγής του εξοπλισμού. Μπορούμε να παρέχουμε τη γρηγορότερη και σωστή λύση για τους πελάτες μας.

 

4.Does η επιχείρησή σας παρέχει την υπηρεσία μεταπωλήσεων στον εξοπλισμό;

Η επιχείρησή μας έχει μια μακροπρόθεσμη εργασιακή σχέση με τον προμηθευτή εξοπλισμού, είμαστε πολύ ευτυχείς να προσφέρουμε την καλύτερη μετά από-υπηρεσία στους πελάτες μας.

 

5.What είναι τα πλεονεκτήματα επιχείρησής σας;

Η επιχείρησή μας καταβάλλει προσπάθειά μας να παρέχουμε τη μιας στάσης υπηρεσία στους πελάτες μας που πρόκειται να αναπτύξουν την κατασκευή των θερμαντικών σωμάτων, η οποία είναι από το σχεδιασμό και την καθιέρωση του εργοστασίου, ολοκληρώνοντας το σύνολο εξοπλισμού στον ανεφοδιασμό όλων των ειδών συστατικών των θερμαντικών σωμάτων. Όλο αυτό μπορεί να είναι μιας στάσης προμήθεια στην επιχείρησή μας. Σιγουρευόμαστε τα συστατικά και ο εξοπλισμός παραγωγής μπορεί να είναι αντιστοιχία τέλεια έτσι ώστε μπορεί να κατασκευάσει κατάλληλο και υψηλός - ποιοτικά προϊόντα.

Συνιστώμενα προϊόντα