Μηχανή κατασκευής ραδιενεργού ψυγείου μπλε / λευκού με διπλό σταθμό εργασίας

Τόπος καταγωγής Γκουανγκντόνγκ
Μάρκα Foshan Sunhope
Ποσότητα παραγγελίας min 1 σύνολο
Τιμή negotiable
Packaging Details wooden case
Χρόνος παράδοσης 60 ημέρες
Payment Terms L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς 1000 σύνολο/το μήνα

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Χρώμα Μπλε/Λευκό Ονομασία προϊόντος Θερμαντικό σώμα που κατασκευάζει τη μηχανή
Βάρος 800-1300KG Indenter Παροχή
Τερματικός σταθμός 2 Ηλεκτρική τροφοδοσία 220V/380V
Αποδοτικότητα παραγωγής 60-80sec. Εργασιακή πίεση 0.8Mpa
Υψηλό φως

0.8Mpa θερμαντικό σώμα που κατασκευάζει τη μηχανή

,

Μηχανή κατασκευής ραδιενεργών με διπλό σταθμό εργασίας

,

Μηχανή κατασκευής ραδιενεργών με μπλε-λευκό χρώμα

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Το μηχάνημα κατασκευής ψυκτικών είναι ένα ευέλικτο μηχάνημα ικανό να παράγει ψυκτικά διαφόρων μεγεθών και μορφών.που της επιτρέπει να παράγει ψυγεία με μεγαλύτερη ακρίβεια και ακρίβειαΕπιπλέον, το μηχάνημα έχει μέγεθος πυρήνα 900*900*56mm, το οποίο είναι ιδανικό για την παραγωγή ραδιενεργών υψηλής ποιότητας που πληρούν τα απαιτούμενα πρότυπα.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της μηχανής κατασκευής ψυγείου είναι η αποτελεσματικότητα της παραγωγής.Το μηχάνημα έχει ταχύτητα παραγωγής 60-80 δευτερόλεπτα, γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο αποδοτικά μηχανήματα παραγωγής ψυκτικών στην αγορά.Η ρυθμιζόμενη ταχύτητα παραγωγής επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν την ταχύτητα παραγωγής σύμφωνα με τις ανάγκες τους.χωρίς να συμβιβάζεται με την ποιότητα.

Η μηχανή κατασκευής ψυγείου είναι επίσης εξοπλισμένη με μηχανή συμπίεσης ψυγείου.Η διαδικασία αυτή εξασφαλίζει ότι οι θερμαντήρες είναι ανθεκτικοί και ανθεκτικοίΤο μηχάνημα σφίξης του ψυγείου έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολο στη χρήση, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να το χειρίζονται με ευκολία.

Η πλαστική μηχανή σφραγίσματος δεξαμενών είναι ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό της μηχανής κατασκευής ραδιενεργών.Η πλαστική δεξαμενή σφραγίσματος μηχανή εξασφαλίζει ότι οι πλαστικές δεξαμενές είναι σταθερά συνδεδεμένες με το ψυγείο, διασφαλίζοντας ότι ο ψυγός είναι αδιάβροχος και ανθεκτικός.

Το μηχάνημα κατασκευής ακτινοβολέα έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολο στη χρήση και τη συντήρηση.το μηχάνημα έχει σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικό και να αντέχει στην φθορά της τακτικής χρήσηςΤο μηχάνημα είναι επίσης εύκολο στη συντήρηση, εξασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να το διατηρήσουν σε καλή κατάσταση για πολλά χρόνια.

Συμπερασματικά, η μηχανή κατασκευής ψυκτικών είναι μια μηχανή υψηλής ποιότητας που έχει σχεδιαστεί για την αποτελεσματική και αποδοτική παραγωγή ψυκτικών υψηλής ποιότητας.Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με διάφορα βασικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν εύκολο στη χρήση και τη συντήρησηΕπιπλέον, το μηχάνημα έχει σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικό και να αντέχει στην φθορά της τακτικής χρήσης.Η μηχανή κατασκευής ψυγείου αξίζει σίγουρα να την εξετάσουμε..

 

Τεχνικές παραμέτρους:

Ονομασία του προϊόντος Μηχανή κατασκευής ψυγείου
Εφαρμογή Η Κράτηση της Πλαστικής Τάνκ
Εργασιακός σταθμός 2
Χρησιμοποιούμενος 1-2
Μέγεθος 1800*1600*1800mm
Μέγιστο μέγεθος κεφαλής 120 χιλιοστά
Βάρος 800-1300KG
Αριθμός φιάλων 6
Χρώμα Μπλε/Λευκό
Χώρα καταγωγής Κίνα
 

Εφαρμογές:

Η μηχανή κατασκευής ψυγείων είναι μια ιδανική λύση για όσους εργάζονται στην αυτοκινητοβιομηχανία, ιδιαίτερα εκείνους που ασχολούνται με την παραγωγή ψυγείων.Αυτό το μηχάνημα είναι ιδανικό για τους κατασκευαστές που χρειάζονται να κλείσει την πλαστική δεξαμενή ενός ψυγείουΑυτή η διαδικασία απαιτεί ακρίβεια και ακρίβεια, και η μηχανή κατασκευής ψυγείου παρέχει και τα δύο.

Η μηχανή κατασκευής ψυκτικών είναι μια αξιόπιστη και αποτελεσματική μηχανή για την παραγωγή ψυκτικών.που εξασφαλίζει την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία της μηχανήςΠαρέχεται επίσης ο εισροστής, ο οποίος καθιστά την μηχανή εύκολη στη χρήση.

Η Μηχανή Κατασκευής Ραδιενεργών είναι μια ευπροσάρμοστη μηχανή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες συνθήκες.Η μηχανή είναι επίσης κατάλληλη για χρήση σε εγκαταστάσεις έρευνας και ανάπτυξης, όπου αναπτύσσονται νέοι σχεδιασμοί ψυκτικών.

Η μηχανή κατασκευής ψυκτικού είναι ένα προϊόν με ανταγωνιστική τιμή, με την τιμή να είναι διαπραγματεύσιμη.Οι όροι πληρωμής περιλαμβάνουν L/C και T/T.

Συμπερασματικά, η μηχανή κατασκευής ψυκτικού είναι μια πολύτιμη επένδυση για όσους εργάζονται στην αυτοκινητοβιομηχανία και χρειάζονται μια αξιόπιστη και αποτελεσματική μηχανή για τη σύσφιξη ψυκτικού.εταιρεία με έδρα την Κίνα, διασφαλίζει ότι το μηχάνημα είναι υψηλής ποιότητας και έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών τους.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Το μηχάνημα κατασκευής ψυκτικών είναι ένας προηγμένος βιομηχανικός εξοπλισμός που επιτρέπει την αποτελεσματική και αποδοτική παραγωγή υψηλής ποιότητας ψυκτικών.Η ομάδα μας των επαγγελματιών τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει με τυχόν ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορεί να έχετε σχετικά με τη λειτουργία, συντήρηση ή επισκευή της μηχανής σας.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • Υποστήριξη εγκατάστασης για τη διασφάλιση της ορθής εγκατάστασης και βαθμονόμησης
  • Τακτική συντήρηση και επιθεώρηση για την πρόληψη των ωρών διακοπής λειτουργίας και τη διασφάλιση βέλτιστων επιδόσεων
  • Απομακρυσμένη αντιμετώπιση προβλημάτων και διάγνωση για την ταχεία επίλυση τυχόν προβλημάτων
  • Υπηρεσίες επισκευής επί τόπου για να ελαχιστοποιήσετε το χρόνο διακοπής και να διατηρήσετε την ομαλή λειτουργία της παραγωγής σας
  • Εκπαίδευση και κατάρτιση για το προσωπικό σας για να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα

Στο Radiator Making Machine, δεσμευόμαστε να παρέχουμε ανώτερη τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες στους πελάτες μας.Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πάρετε το μέγιστο από την επένδυσή σας.

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευασία του προϊόντος:

Η μηχανή κατασκευής ψυγείου θα συσκευαστεί με ασφάλεια για να διασφαλιστεί ότι φτάνει σε άριστη κατάσταση.Το μηχάνημα θα τοποθετηθεί σε ένα ανθεκτικό ξύλινο κιβώτιο και θα τυλιχθεί σε προστατευτικά υλικά για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιά κατά τη μεταφορά.

Ναυτιλία:

Η μηχανή κατασκευής ψυγείου θα αποσταλεί μέσω αξιόπιστου μεταφορέα.αλλά θα σας δώσουμε μια εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης μόλις κάνετε την παραγγελία σαςΠαρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται με βάση το βάρος και τις διαστάσεις της μηχανής, καθώς και τον προορισμό.

 

Γενικά ερωτήματα:

Ε:Ποιο είναι το εμπορικό σήμα της μηχανής κατασκευής ψυγείου;

Α:Το εμπορικό σήμα της μηχανής κατασκευής ψυγείου μας είναι Foshan Sunhope.

Ε:Πού φτιάχνεται η μηχανή για να φτιάχνεις ψυγείο;

Α:Η μηχανή κατασκευής ψυγείου μας είναι κατασκευασμένη στο Guangdong.

Ε:Είναι διαπραγματεύσιμη η τιμή της μηχανής κατασκευής ψυγείου;

Α:Ναι, η τιμή της μηχανής κατασκευής ψυγείου μας είναι διαπραγματεύσιμη.

Ε:Ποιες είναι οι λεπτομέρειες συσκευασίας για τη μηχανή κατασκευής ψυγείου;

Α:Η μηχανή κατασκευής ψυγείου είναι συσκευασμένη σε ξύλινη θήκη.

Ε:Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής για την μηχανή κατασκευής ψυγείου;

Α:Δεχόμαστε L / C και T / T ως όρους πληρωμής για τη μηχανή κατασκευής ψυγείου μας.