ΑΥΤΟΜΑΤΟ θερμαντικών σωμάτων πλαστικό σφραγίζοντας στόλισμα θερμαντικών σωμάτων δεξαμενών μηχανικό μεταξύ του πιάτου επιγραφών και της πλαστικής δεξαμενής

Τόπος καταγωγής Guangdong, Κίνα
Μάρκα sunhope
Ποσότητα παραγγελίας min 100 PC
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες ξύλινη περίπτωση με το safty υλικό συσκευασίας
Χρόνος παράδοσης 15days
Όροι πληρωμής L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς 10000-20000/one μήνας

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Χρώμα Μαύρος COem υποδοχή
Πάχος του επικεφαλής πιάτου 1.5mm ή 1.4mm Ποιότητα Υψηλός - ποιότητα
Πλαστική δεξαμενή Προσαρμοσμένος Στόλισμα Μπορέστε να παρέχετε
Υψηλό φως

Πλαστική αντικατάσταση δεξαμενών θερμαντικών σωμάτων αυτοκινήτων

,

Πλαστική αντικατάσταση δεξαμενών θερμαντικών σωμάτων αλουμινίου

,

Πλαστική δεξαμενή αντικατάστασης τμημάτων θερμαντικών σωμάτων

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

ΑΥΤΟΜΑΤΟ θερμαντικών σωμάτων πλαστικό σφραγίζοντας στόλισμα θερμαντικών σωμάτων δεξαμενών μηχανικό μεταξύ του πιάτου επιγραφών και της πλαστικής δεξαμενής


Περιγραφές προϊόντων της πλαστικής δεξαμενής:
Τοπ δεξαμενές θερμαντικών σωμάτων αυτοκινήτων οι πλαστικές αποτελούνται από τα υλικά με τη χαμηλή πυκνότητα και τις καλές μηχανικές ιδιότητες. Τοπ δεξαμενή θερμαντικών σωμάτων αυτοκινήτων η πλαστική είναι ένα σημαντικό συστατικό της αυτόματης μηχανής αυτοκινήτων. Η επιλογή των υλικών είναι μεγάλης σημασίας στην απόδοση των συστατικών.

 

Περιγραφές προϊόντων του στολίσματος:

Η σφραγίζοντας λουρίδα μπορεί επίσης να κληθεί τη λαστιχένια λουρίδα, τη λουρίδα δέρματος ή λαστιχένια λουρίδα. Σύμφωνα με το υλικό η ταξινόμηση μπορεί να διαιρεθεί σε σφραγίζοντας λουρίδα φυσικού λάστιχου, σφραγίζοντας λουρίδα EPDM, σφραγίζοντας λουρίδα PVC (πλαστικό) και σφραγίζοντας λουρίδα σιλικόνης. Υπάρχουν πολλά είδη από το, το οποίο είναι επίσης επειδή η χρήση της είναι τόσο ευρεία

 

 

Πλεονεκτήματα προϊόντων της πλαστικής δεξαμενής:
Τα θερμαντικά σώματα αλουμινίου μεταφέρουν τη θερμότητα από το νερό στον αέρα στο δωμάτιο γρηγορότερα από τα θερμαντικά σώματα χάλυβα. Αυτό σημαίνει ότι απαιτούν το λιγότερο θερμαμένο νερό από το λέβητα και θα είναι γρηγορότεροι για να ανταποκριθούν στις αλλαγές στην απαίτηση θερμότητας δωματίων, ως εκ τούτου μειώνοντας οποιαδήποτε απόβληισσα θερμότητα.
Τα πλαστικά θερμαντικά σώματα έχουν είναι ότι είναι ελαφρύτερα και λιγότερο ακριβά από τα θερμαντικά σώματα μετάλλων. … Ένα πλαστικό θερμαντικό σώμα να είναι χρήσιμο εάν θέλετε να κρατήσετε το φως οχημάτων σας σχετικά ή εάν δεν οδηγείτε το όχημά σας πολύ συχνά.

 

Πλεονεκτήματα προϊόντων του στολίσματος:

Υψηλός - η ποιοτική λαστιχένια σφραγίζοντας λουρίδα έχει την άριστη αντι-γήρανση, την αντίσταση υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας και τη χημική αντίσταση, την καλές ελαστικότητα και την αντίσταση παραμόρφωσης συμπίεσης, η μακροπρόθεσμη χρήση δεν θα ραγίσει ή η παραμόρφωση, μεταξύ -50 βαθμών σε 120 βαθμούς μπορεί να διατηρήσει την αρχική υψηλή απόδοση σφράγισής της. Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ του σχεδίου ΤΜΗΜΑΤΩΝ λουρίδων και του περιεκτικού σχεδίου συστημάτων εξασφαλίζει την καλή αδιάβροχη, DUSTproof, υγιή μόνωση, τη μόνωση θερμοκρασίας και την απορρόφηση κλονισμού. Η σφραγίζοντας λουρίδα είναι εύκολο να εγκατασταθεί, σταθερό και αξιόπιστο, και ο κινητός διακόπτης πορτών είναι ελαφρύς.
 
 
Παράμετροι προϊόντων της πλαστικής δεξαμενής:

Πάχος 1.5mm ή 1.4mm
Άνοιγμα 26mm ή 25.9mm
ΣΕΙΡΕΣ Προσαρμόστε
Επεξεργασία
Κράμα ή όχι Κράμα
Πλάτος Προσαρμόστε
Επιφάνεια Ο μύλος τελειώνει
Εφαρμογή αυτοκινητική δεξαμενή
Βαθμός 7072/3003/4343


 
 
Περίπου εμείς:
Έχουμε βοηθήσει τους ξένους πελάτες στα εργοστάσια θερμαντικών σωμάτων οργάνωσης και παρέχουμε τη μηχανή παραγωγής στην περιοχή στα προηγούμενα πέντε έτη. Θα παράσχουμε το υλικό στους πελάτες μας επίσης. Θα στείλουμε τους τεχνικούς για να καθοδηγήσουμε την εγκατάσταση στην περιοχή για να εξασφαλίσουμε την ομαλή παραγωγή του εργοστασίου του πελάτη, και να παρέχουμε την ελεύθερη υπηρεσία διαβουλεύσεων σε περίπτωση οποιασδήποτε αμφιβολίας στη διαδικασία παραγωγής.

 
FAQ:
1.Does η υπηρεσία μεταπωλήσεων που παρέχεται πλεονεκτήματα από την επιχείρησή σας έχει οποιαδήποτε;
Επειδή είμαστε επίσης οι χρήστες του εξοπλισμού, έχουμε μια καλύτερη κατανόηση στο πιθανό πρόβλημα που ίσως εμφανίζεται στο στάδιο της παραγωγής του εξοπλισμού. Μπορούμε να παρέχουμε τη γρηγορότερη και σωστή λύση για τους πελάτες μας.
 
2.Why παρέχετε τον παράγοντας εξοπλισμό του θερμαντικού σώματος συγχρόνως;
Η επιχείρησή μας έχει πάνω από 10 έτη εμπειρίας στην κατασκευή του θερμαντικού σώματος, εξοικειωνόμαστε πολύ με όλα τα είδη απόδοσης του εξοπλισμού στο στάδιο της κατασκευής του θερμαντικού σώματος. Είμαστε σε θέση να εισαγάγουμε τους πελάτες ποιος είναι ο καλύτερος εξοπλισμός για τους σύμφωνα με την εμπειρία μας.
 
 
3.Why επιλέγετε την επιχείρησή μας για να αγοράσετε τα μέρη θερμαντικών σωμάτων;
Η επιχείρησή μας κατασκευάζει και αναπτύσσει τις φόρμες υλικού από μας, οφείλουμε πάνω από 200 διαφορετικές φόρμες προδιαγραφών των επικεφαλής πιάτων, το οποίο καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του καυτού προτύπου αυτοκινήτων πώλησης στην αγορά.