Σερβο πνευματική δύναμης θερμαντικών σωμάτων στερέωσης εργαλείων αυτοκινήτων νερού μηχανή στερέωσης θερμαντικών σωμάτων δεξαμενών Γ πλαστική

Τόπος καταγωγής Guangdong, Κίνα
Μάρκα Sunhope
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες περίπτωση κοντραπλακέ κατάλληλη για τη μεταφορά θάλασσας
Χρόνος παράδοσης 60days
Όροι πληρωμής L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς 10sets/month

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
ύψος πυρήνων θερμαντικών σωμάτων 100800mm πλάτος πυρήνων θερμαντικών σωμάτων 350950mm
Πλάτος πιάτων επιγραφών 30120mm (προσαρμοσμένος) Κατάλληλοι μέγιστοι αριθμοί δοντιών 100 (προσαρμοσμένος)
Πηγή αέρα 0.8Mpa
Υψηλό φως

Αεροκίνητο εργαλείο στερέωσης θερμαντικών σωμάτων δύναμης

,

Πλαστικό εργαλείο στερέωσης θερμαντικών σωμάτων δεξαμενών

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Σερβο και πνευματική δύναμης θερμαντικών σωμάτων στερέωσης εργαλείων αυτοκινήτων νερού μηχανή στερέωσης θερμαντικών σωμάτων δεξαμενών δεξαμενών Γ πλαστική

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων:

1) Η μηχανή στερέωσης θερμαντικών σωμάτων είναι PLC ελεγχόμενο, και το πρόγραμμα πτύχωσης είναι οργάνωση μέσω της οθόνης αφής.

2) Η οθόνη αφής της μηχανής στερέωσης μπορεί να δείξει τη θέση εργασίας, και το σύστημα ελέγχου αποθηκεύει τις παραμέτρους πτύχωσης θερμαντικών σωμάτων.

3) Ο μακροχρόνιος δευτερεύων μηχανισμός στερέωσης επιγραφών κινείται από την υδραυλική δύναμη.

3) Η μηχανή μπορεί να πτυχώσει την επιγραφή σε 4 πλευρές από έναν κύκλο. Η υδραυλική δύναμη είναι σταθερότερη.

4) Ο εξοπλισμός μπορεί να έχει τις κινήσεις τεχνάσματος και βήμα-προς τα εμπρός τις κινήσεις.

5) Η επιχείρηση παρέχει επίσης την ημιαυτόματη χωριστή δευτερεύουσα μηχανή στερέωσης θερμαντικών σωμάτων, τη χειρωνακτική μηχανή στερέωσης, τη γρήγορη μηχανή στερέωσης θερμαντικών σωμάτων τύπων, την υδραυλική μηχανή στερέωσης θερμαντικών σωμάτων, κ.λπ.

 

Τεχνικές παράμετροι της μηχανής στερέωσης δεξαμενών θερμαντικών σωμάτων
Ύψος θερμαντικών σωμάτων
350950mm
Ανώτατο πλάτος θερμαντικών σωμάτων
100800mm
Πτυχώνοντας τρόπος
περπατώντας τρόπος
Ικανότητα παραγωγής
περίπου 24 πυρήνες ανά ώρα
Κινητήρια δύναμη
σερβο + πνευματικός
Πτυχωμένη ποσότητα δοντιών
ανώτατα 100 κομμάτια
Συνολική δύναμη
1.5kw
Βαθμός τάσης
Ρεύμα-220V 50Hz
Γενική διάσταση
2200×2000×1900mm (L*W*H)
Βάρος
3,2 τόνος

 

 

Εφαρμογή προϊόντων

Ο υψηλός - μηχανή στερέωσης ποιοτικών η πλαστική δεξαμενών για 4 πλευρές χρησιμοποιείται για την πτύχωση των δοντιών των πιάτων επιγραφών και το κλείσιμο της πλαστικής δεξαμενής σφιχτά στο σώμα πυρήνων. Υπάρχει ένα σφραγισμένο διάστημα μεταξύ της πτυχωμένης πλαστικής δεξαμενής, του σφραγίζοντας στολίσματος και του πιάτου επιγραφών. Αυτή η σερβο μηχανή στερέωσης δεξαμενών τύπων πλαστική χρησιμοποιείται για να χειριστεί τα προϊόντα των διάφορων προδιαγραφών. Η πτυχώνοντας μηχανή διαιρείται σε μακρύς-δευτερεύοντα πτυχώνοντας μηχανισμό επιγραφών και πτυχώνοντας μηχανισμό τελών. Η μηχανή στερέωσης θερμαντικών σωμάτων καλείται επίσης ως πτυχώνοντας μηχανή θερμαντικών σωμάτων αργιλίου.

 

Σερβο πνευματική δύναμης θερμαντικών σωμάτων στερέωσης εργαλείων αυτοκινήτων νερού μηχανή στερέωσης θερμαντικών σωμάτων δεξαμενών Γ πλαστική 0

 

 

Περίπου εμείς:

Η επιχείρησή μας έχει συμμετεχθεί στην κατασκευή και την ανάπτυξη των αυτοκινητικών προϊόντων συμπυκνωτών θερμαντικών σωμάτων για περισσότερο από 15 έτη. Τα περισσότερα από τα προϊόντα πωλούνται σε όλες τις χώρες και τις περιοχές στον κόσμο, και έχουν συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία παραγωγής. Η επιχείρησή μας είναι καλή στην κατασκευή όλης της διαδικασίας της γραμμής παραγωγής δεξαμενών θερμαντικών σωμάτων. Τα τελευταία χρόνια, πολλές επιχειρήσεις από άλλες χώρες στην ίδια βιομηχανία αγόρασαν επίσης το CKD από μας και αγόρασαν τον εξοπλισμό μηχανών από μας επίσης.

Εάν ενδιαφερθείτε για την καθιέρωση ένα εργοστάσιο θερμαντικών σωμάτων σε ισχύ σας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με και θα παράσχουμε σε σας την καλύτερη υπηρεσία και την καλύτερη τιμή.

 

 

 

FAQ:
1. πόσα πρότυπα δακτυλογραφεί μπορεί το αυτόματο πτυχώνοντας σύστημα μηχανών να αποθηκεύσει;
Επειδή είναι ρύθμιση διεπαφών PLC, είναι μπορεί να αποθηκεύσει τις περισσότερες 200 διαφορετικές πρότυπα και θέσεις των δεξαμενών και καλύπτει βασικά το μεγαλύτερο μέρος του προτύπου των αυτοκινήτων.

2.Is αυτό κατάλληλο για τους εργαζομένους να ενεργοποιήσουν την ημι αυτόματη πτυχώνοντας μηχανή;
Η ημι αυτόματη πτυχώνοντας μηχανή, οι εργαζόμενοι πρέπει μόνο να εκπαιδεύσει απλά να ενεργοποιήσει τη μηχανή και η λειτουργία είναι κατάλληλη και απλή.

3. Πόσοι τύποι αυτόματων πτυχώνοντας μηχανών; ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα από το;
Μπορούμε να τους διαιρέσουμε σε τρεις τύπους.
A.The πρώτα κάποιο είναι ενιαία δευτερεύουσα ενιαία πτυχώνοντας επικεφαλής αυτόματη πτυχώνοντας μηχανή. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα χρησιμοποιούν απλά, φτηνή τιμή. Αλλά επειδή τα ενιαία πτυχώνοντας επικεφαλής εργαλεία έχουν το μακροχρόνιο λειτουργώντας κύκλο, η αποδοτικότητα εργασίας είναι χαμηλή. Η στενή δευτερεύουσα ετικέττα πρέπει να συμπιέσει με τα χέρια.
B.The δεύτερο ένα είναι ενιαία δευτερεύουσα αυτόματη πτυχώνοντας μηχανή δύο πτυχώνοντας κεφαλιών. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι δύο πτυχώνοντας κεφάλια μπορούν να εργαστούν συγχρόνως. Η ταχύτητα και η αποδοτικότητα είναι υψηλές. Η στενή δευτερεύουσα ετικέττα πρέπει να συμπιέσει με άλλη τα εργαλεία.
C.The τρίτο ένα είναι ενιαία δευτερεύοντα δύο πτυχώνοντας κεφάλια και η άλλη δευτερεύουσα επίσης αυτόματη πτυχώνοντας μηχανή δύο πτυχώνοντας κεφαλιών. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι αυτό μπορούν να τελειώσουν την πτύχωση όλων ολόκληρων των δεξαμενών στους ίδιους λειτουργώντας σταθμούς. Η αποδοτικότητα εργασίας είναι πολύ υψηλή. _ενιαίος πλευρά δύο πτυχώνω κεφάλι και του στενό πλευρά χρειάζομαι να πτυχώνω με ένας στερεώνω εργαλείο. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι πότε τελειώνει τη μεγάλη πλευρά και πρέπει να πτυχώσει το στενό δευτερεύοντα πίν.

 

4. Αυτόματη πτυχώνοντας μηχανή και ημι αυτόματη πτυχώνοντας μηχανή, οι οποίες κάποια είναι καλύτερη;

Η αυτόματη πτυχώνοντας μηχανή είναι κατάλληλη για μια ενιαία πρότυπη διαταγή 300 συνόλων ή περισσότερος σε έναν χρόνο, ημι αυτόματη πτυχώνοντας μηχανή είναι κατάλληλος για αυτά τα είδη σχεδίου παραγωγής που είναι περισσότερα πρότυπα αλλά λιγότερη ποσότητα.