Κιτρινωπό διαφανές μεταλλουργικό πετρέλαιο για Punching και την κουρά

Τόπος καταγωγής Guangdong, Κίνα
Μάρκα Sunhope
Ποσότητα παραγγελίας min 200L
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες ξύλινη περίπτωση με το safty υλικό συσκευασίας
Χρόνος παράδοσης 5-8days
Όροι πληρωμής L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς 10000L/month

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Εφαρμογή Βιομηχανικό λιπαντικό Τύπος Κόλλα
Υλικό Πετρέλαιο Μορφή Κύκλος
Εφαρμογές punching δεξαμενών θερμαντικών σωμάτων μηχανή Εμφάνιση Οπτικός
Υψηλό φως

Κιτρινωπό διαφανές μεταλλουργικό πετρέλαιο

,

αντιοξειδωτικό μεταλλουργικό πετρέλαιο

,

Κιτρινωπό διαφανές αντιοξειδωτικό λιπαντικό

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Πετρέλαιο αντιοξειδωτικών punching και κουράς λιπαντικών

Εφαρμογές προϊόντων:

Ευρέως χρησιμοποιημένος στην ηλεκτρονική ακρίβειας, τα μέρη υπολογιστών, τα φύλλα ανοξείδωτου, τα βουλώματα και άλλες λεπτές punching και διαδικασίες επεξεργασίας κουράς. Άριστη απόδοση στα μαύρα φύλλα μετάλλων μέχρι 1mm.

 

 

Γρήγορες λεπτομέρειες προϊόντων:

Εμφάνιση Κιτρινωπό διαφανές υγρό
Κινηματικό ιξώδες (40 ℃) /mm/s 1.6±0.2
Σημείο ανάφλεξης/℃ πάνω από 70
Νερό/% σε βάρος 0
Impurities/wt 0
Πυκνότητα @ 60% φ κλ Λ 0.82±0.02

 

 

 

Περιγραφές προϊόντων:

Αυτό το προϊόν είναι ένα ειδικό πετρέλαιο για την αργός-ξήρανση του Τύπου διατρήσεων, σχεδιάζω ειδικά για τη σύγχρονη μεγάλο βαθμιαία punching κουρά και γενικό μεγάλο punching. Καθαρίζεται από υψηλό - ποιοτικοί ευνοϊκοί για το περιβάλλον μη τοξικοί διαλύτες και ποικίλες ειδικές πρόσθετες ουσίες.

 

 

 

Προδιαγραφές προϊόντων:

Χαρακτηριστικά Μέθοδος δοκιμής Μονάδα Προδιαγραφή
Εμφάνιση οπτικός καθαρίστε
χρώμα οπτικός άχρωμος
Τύπος συγκεκριμένης πυκνότητας (15/4℃) CTM* 0,758
Το Viscosity@40 ℃ ASTM Δ-445 cSt 1.46
Σημείο ανάφλεξης (Nom) ASTM Δ-92 54
Σημείο ανάφλεξης (λ.) ASTM Δ-92 40
Χύστε το σημείο ASTM Δ-97 -35
Περιεκτικότητα σε υγρασία CTM* % Μηδέν
Σημείο ανιλίνης ASTM Δ-611 81
Διάβρωση λουρίδων χαλκού ASTM Δ-130 1a (καμία διάβρωση)

 

 

 

Περίπου εμείς:

Η επιχείρησή μας έχει συμμετεχθεί στην κατασκευή και την ανάπτυξη των αυτοκινητικών προϊόντων συμπυκνωτών θερμαντικών σωμάτων για περισσότερο από 15 έτη. Τα περισσότερα από τα προϊόντα πωλούνται σε όλες τις χώρες και τις περιοχές στον κόσμο, και έχουν συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία παραγωγής. Η επιχείρησή μας είναι καλή στην κατασκευή όλης της διαδικασίας της γραμμής παραγωγής δεξαμενών θερμαντικών σωμάτων. Τα τελευταία χρόνια, πολλές επιχειρήσεις από άλλες χώρες στην ίδια βιομηχανία αγόρασαν επίσης το CKD από μας και αγόρασαν τον εξοπλισμό μηχανών από μας επίσης.

Με την ανάπτυξη της βιομηχανίας ανταλλαγής θερμότητας, όλο και περισσότερες χώρες και περιοχές είναι δεσμευμένες στην οικοδόμηση των τοπικών εγκαταστάσεων συμπυκνωτών θερμαντικών σωμάτων. Με την κατανόησή μας της βιομηχανίας, έχουμε βοηθήσει τους ξένους πελάτες στα εργοστάσια θερμαντικών σωμάτων οργάνωσης και παρέχουμε τη μηχανή παραγωγής στην περιοχή στα προηγούμενα πέντε έτη. Παρέχουμε στους πελάτες pre-sale και μεταπώλησης το σχέδιο εξοπλισμού και την υπηρεσία σύμφωνα με το μέγεθος των προϊόντων μας. Στο μεταξύ θα παράσχουμε επίσης το υλικό στους πελάτες μας επίσης. Θα στείλουμε τους τεχνικούς για να καθοδηγήσουμε την εγκατάσταση στην περιοχή για να εξασφαλίσουμε την ομαλή παραγωγή του εργοστασίου του πελάτη, και να παρέχουμε την ελεύθερη υπηρεσία διαβουλεύσεων σε περίπτωση οποιασδήποτε αμφιβολίας στη διαδικασία παραγωγής.

Συγχρόνως, η επιχείρησή μας παρέχει στους πελάτες όλα τα είδη θερμαντικού σώματος, απαραίτητα συμπυκνωτής υλικό και πλαστικά συστατικά. Εξασφαλίστε τον ανεφοδιασμό και την ποιότητα τελειωμένος - προϊόντα.

Εάν ενδιαφερθείτε για την καθιέρωση ένα εργοστάσιο θερμαντικών σωμάτων στη θέση σας ή την αγορά οποιωνδήποτε προϊόντων, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με και θα παράσχουμε σε σας την καλύτερη υπηρεσία και την καλύτερη τιμή.

 

 

 

FAQ:

1.Why επιλέγετε την επιχείρησή μας για να αγοράσετε τα μέρη θερμαντικών σωμάτων;

Η επιχείρησή μας κατασκευάζει και αναπτύσσει τις φόρμες υλικού από μας, οφείλουμε πάνω από 200 διαφορετικές φόρμες προδιαγραφών των επικεφαλής πιάτων, το οποίο καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του καυτού προτύπου αυτοκινήτων πώλησης στην αγορά.

 

2.Why παρέχετε τον παράγοντας εξοπλισμό του θερμαντικού σώματος συγχρόνως;

Η επιχείρησή μας έχει πάνω από 10 έτη εμπειρίας στην κατασκευή του θερμαντικού σώματος, εξοικειωνόμαστε πολύ με όλα τα είδη απόδοσης του εξοπλισμού στο στάδιο της κατασκευής του θερμαντικού σώματος. Είμαστε σε θέση να εισαγάγουμε τους πελάτες ποιος είναι ο καλύτερος εξοπλισμός για τους σύμφωνα με την εμπειρία μας.

 

3.What είναι τα πλεονεκτήματα επιχείρησής σας;

Η επιχείρησή μας καταβάλλει προσπάθειά μας να παρέχουμε τη μιας στάσης υπηρεσία στους πελάτες μας που πρόκειται να αναπτύξουν την κατασκευή των θερμαντικών σωμάτων, η οποία είναι από το σχεδιασμό και την καθιέρωση του εργοστασίου, ολοκληρώνοντας το σύνολο εξοπλισμού στον ανεφοδιασμό όλων των ειδών συστατικών των θερμαντικών σωμάτων. Όλο αυτό μπορεί να είναι μιας στάσης προμήθεια στην επιχείρησή μας. Σιγουρευόμαστε τα συστατικά και ο εξοπλισμός παραγωγής μπορεί να είναι αντιστοιχία τέλεια έτσι ώστε μπορεί να κατασκευάσει κατάλληλο και υψηλός - ποιοτικά προϊόντα.