καλώδιο συγκόλλησης αλουμινίου πάχους αλουμινίου 2mm για τη συγκόλληση της μηχανής

Τόπος καταγωγής Guangdong, Κίνα
Μάρκα Sunhope
Ποσότητα παραγγελίας min 100kg
Χρόνος παράδοσης 15days
Όροι πληρωμής L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς 100000KG

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Υλικό Καλώδιο Μυρωδιά Αδύνατος
χρώμα Άσπρος Μορφή Κύκλος
Θέση προέλευσης Κίνα χρήση συγκολλώντας μηχανή δεξαμενών θερμαντικών σωμάτων και άλλη συγκολλώντας μηχανή
Υψηλό φως

Καλώδιο συγκόλλησης αλουμινίου Sunhope

,

καλώδιο συγκόλλησης αλουμινίου διαμέτρων 0.8mm

,

καλώδιο πυρήνων συλλιπάσματος αργιλίου διαμέτρων 0.8mm

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

καλώδιο συγκόλλησης αλουμινίου πάχους αλουμινίου 2mm για τη συγκόλληση της μηχανής

Προδιαγραφές προϊόντων:

Λειώνοντας σειρά 1065 - 1170°F
Ηλεκτρική αγωγιμότητα 42%IACS (Ο)
Πυκνότητα 2.68g/mm3
Αντιδιαβρωτική απόδοση Β (GEN) Α (SCC)
Ο συντελεστής της θερμικής επέκτασης (20 ℃ ~300 ℃) 22×10-6/K
Θερμική αγωγιμότητα (20 ℃) 170W/m·Κ
COem ΔΕΧΤΕΙΤΕ
Διάμετρος 0.8mm/0.9mm/1mm/1.2mm/1.6mm
Βάρος 1KG/Spool, 5KG/spool, 15KG/Spool
Περιεχόμενο ροής Κανονικά πρότυπα
Υλικά στροφίων Πλαστικό στροφίο (μαύρο/άσπρο)
Τύπος συγκόλλησης Συγκόλληση φλογών
 

 

 

Περιγραφές προϊόντων:

Καλώδιο συγκόλλησης αλουμινίου με υψηλό - η ποιότητα είναι απαραίτητη μια αναλώσιμη για τη συγκόλληση των προϊόντων αργιλίου όπως το θερμαντικό σώμα και ο συμπυκνωτής. Το χημικό όνομά του είναι κάλιο hexafluoroaluminate. Χρησιμοποιείται κυρίως ως πρώτη ύλη για την παραγωγή του πετώντας βορίου μαγνήσιου αργιλίου που περιέχει το κράμα deoxidant και ροή στη διαδικασία παραγωγής κραμάτων αργιλίου ροή ινών και ροή για το αργίλιο, το κράμα αργιλίου και το ανοξείδωτο. Άσπρη ή ανοικτό γκρι σκόνη, ελαφρώς διαλυτή στο νερό. Η ροή αργιλίου καλής ποιότητας μπορεί να ενώσει στενά τον επίπεδο σωλήνα αργιλίου, το πτερύγιο αργιλίου, τον κύριο πίνακα αργιλίου και τον μπουφέ αργιλίου από κοινού. Η ποιότητα της διαμόρφωσης πυρήνων είναι πολύ σημαντική.

 

 

Πλεονεκτήματα προϊόντων:

Αποτρέψτε την οξείδωση

Καθαρισμός της επιφάνειας των μερών μηχανών

Συμμετοχή στο στάδιο της συγκόλλησης

Καλοί ηλεκτρικοί αγωγοί

 

 

Γρήγορες λεπτομέρειες προϊόντων:

Όνομα προϊόντων Θερμοκρασία τήξης (Oc) ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΆΡΟΣ (g/l) Χρήση
Taf-3 475±15 550~850 Όπου ένας ντυμένος δεν χρησιμοποιείται όπου το χάσμα μεταξύ των επιφανειών συγκόλλησης είναι ευρύ
Taf-5 525±15 850

 

 

καλώδιο συγκόλλησης αλουμινίου πάχους αλουμινίου 2mm για τη συγκόλληση της μηχανής 0

 

 

 

Περίπου εμείς:

Η επιχείρησή μας έχει συμμετεχθεί στην κατασκευή και την ανάπτυξη των αυτοκινητικών προϊόντων συμπυκνωτών θερμαντικών σωμάτων για περισσότερο από 15 έτη. Τα περισσότερα από τα προϊόντα πωλούνται σε όλες τις χώρες και τις περιοχές στον κόσμο, και έχουν συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία παραγωγής. Η επιχείρησή μας είναι καλή στην κατασκευή όλης της διαδικασίας της γραμμής παραγωγής δεξαμενών θερμαντικών σωμάτων. Τα τελευταία χρόνια, πολλές επιχειρήσεις από άλλες χώρες στην ίδια βιομηχανία αγόρασαν επίσης το CKD από μας και αγόρασαν τον εξοπλισμό μηχανών από μας επίσης.

Με την ανάπτυξη της βιομηχανίας ανταλλαγής θερμότητας, όλο και περισσότερες χώρες και περιοχές είναι δεσμευμένες στην οικοδόμηση των τοπικών εγκαταστάσεων συμπυκνωτών θερμαντικών σωμάτων. Με την κατανόησή μας της βιομηχανίας, έχουμε βοηθήσει τους ξένους πελάτες στα εργοστάσια θερμαντικών σωμάτων οργάνωσης και παρέχουμε τη μηχανή παραγωγής στην περιοχή στα προηγούμενα πέντε έτη. Παρέχουμε στους πελάτες pre-sale και μεταπώλησης το σχέδιο εξοπλισμού και την υπηρεσία σύμφωνα με το μέγεθος των προϊόντων μας. Στο μεταξύ θα παράσχουμε επίσης το υλικό στους πελάτες μας επίσης. Θα στείλουμε τους τεχνικούς για να καθοδηγήσουμε την εγκατάσταση στην περιοχή για να εξασφαλίσουμε την ομαλή παραγωγή του εργοστασίου του πελάτη, και να παρέχουμε την ελεύθερη υπηρεσία διαβουλεύσεων σε περίπτωση οποιασδήποτε αμφιβολίας στη διαδικασία παραγωγής.

Συγχρόνως, η επιχείρησή μας παρέχει στους πελάτες όλα τα είδη θερμαντικού σώματος, απαραίτητα συμπυκνωτής υλικό και πλαστικά συστατικά. Εξασφαλίστε τον ανεφοδιασμό και την ποιότητα τελειωμένος - προϊόντα.

Εάν ενδιαφερθείτε για την καθιέρωση ένα εργοστάσιο θερμαντικών σωμάτων σε ισχύ σας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με και θα παράσχουμε σε σας την καλύτερη υπηρεσία και την καλύτερη τιμή.

 

 

FAQ:

1.Why επιλέγετε την επιχείρησή μας για να αγοράσετε τα μέρη θερμαντικών σωμάτων;

Η επιχείρησή μας κατασκευάζει και αναπτύσσει τις φόρμες υλικού από μας, οφείλουμε πάνω από 200 διαφορετικές φόρμες προδιαγραφών των επικεφαλής πιάτων, το οποίο καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του καυτού προτύπου αυτοκινήτων πώλησης στην αγορά.

 

2.Why παρέχετε τον παράγοντας εξοπλισμό του θερμαντικού σώματος συγχρόνως;

Η επιχείρησή μας έχει πάνω από 10 έτη εμπειρίας στην κατασκευή του θερμαντικού σώματος, εξοικειωνόμαστε πολύ με όλα τα είδη απόδοσης του εξοπλισμού στο στάδιο της κατασκευής του θερμαντικού σώματος. Είμαστε σε θέση να εισαγάγουμε τους πελάτες ποιος είναι ο καλύτερος εξοπλισμός για τους σύμφωνα με την εμπειρία μας.

 

3.What είναι τα πλεονεκτήματα επιχείρησής σας;

Η επιχείρησή μας καταβάλλει προσπάθειά μας να παρέχουμε τη μιας στάσης υπηρεσία στους πελάτες μας που πρόκειται να αναπτύξουν την κατασκευή των θερμαντικών σωμάτων, η οποία είναι από το σχεδιασμό και την καθιέρωση του εργοστασίου, ολοκληρώνοντας το σύνολο εξοπλισμού στον ανεφοδιασμό όλων των ειδών συστατικών των θερμαντικών σωμάτων. Όλο αυτό μπορεί να είναι μιας στάσης προμήθεια στην επιχείρησή μας. Σιγουρευόμαστε τα συστατικά και ο εξοπλισμός παραγωγής μπορεί να είναι αντιστοιχία τέλεια έτσι ώστε μπορεί να κατασκευάσει κατάλληλο και υψηλός - ποιοτικά προϊόντα.