Υπερηχητικό πλυντήριο PLC για τις βιομηχανίες

Τόπος καταγωγής Guangdong, Κίνα
Μάρκα Sunhope

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Καθαρίζοντας τύπος βιομηχανικός υπερηχητικός καθαριστής Τμήματα πυρήνων PLC, μηχανή
Μορφή ορθογώνιο οδηγώντας τρόπος Σερβο πνευματικός
Καύσιμα Ηλεκτρικός Τεχνική Υπέρηχος
Υψηλό φως

10080W υπερηχητικό πλυντήριο για τις βιομηχανίες

,

Υπερηχητικό πλυντήριο PLC για τις βιομηχανίες

,

Υπερηχητική μηχανή λουτρών PLC

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Υπερηχητικές βιομηχανικές καθαρίζοντας μηχανές πλυντηρίων με την ανοξείδωτη δεξαμενή μετάλλων

Περιγραφές προϊόντων:

Η υπερηχητική καθαρίζοντας μηχανή για τον καθαρισμό φορμών έχει χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για πολλά χρόνια. Σαν μέθοδο noncontact, η λεπτομέρεια φορμών δεν είναι χαλασμένη κατά τη διάρκεια του καθαρισμού και οι κρίσιμες ανοχές μπορούν να διατηρηθούν, επεκτείνοντας τη ζωή φορμών. Το υψηλό επίπεδο καθαρότητας που επιτυγχάνεται με ultrasonics οδηγεί στην απελευθέρωση μεγαλύτερων μερών και τα πιό μακροχρόνια τρεξίματα. Αυτό βελτιώνει την παραγωγικότητα και μειώνει το απόρριμα.

Η διαπερνώντας φύση του υπερηχητικού καθαρισμού αφαιρεί το υπόλοιπο πολυμερές σώμα, την απελευθέρωση φορμών και το υπόλειμμα outgas επεκτείνοντας τη ζωή φορμών.

Ο υπερηχητικός καθαριστής αφαιρεί τα υπολείμματα ανθράκωσης, απελευθέρωσης φορμών, δηλητηριάζοντας με αέρια, λάμψης, και άλλου από τις φόρμες και πεθαίνει μέσα τόσο ελάχιστα όπως ο υπερηχητικός καθαρισμός λεπτών 15-20 χρησιμοποιεί τη δημιουργία κοιλότητας και την κατάρρευση, το γρήγορο σχηματισμό και τη βίαια κατάρρευση των μικρών φυσαλίδων ή των κοιλοτήτων καθαριστικό, για να ενισχύσει τον καθαρισμό. Αυτή η δραστηριότητα, όταν συνδυάζεται με μια κατάλληλη χημεία καθαρισμού, δημιουργεί μια μοναδική δράση διείσδυσης που είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, ακόμη και στις τυφλές τρύπες και τις μικροσκοπικές ρωγμές.

Αυτός ο συνδυασμός υψηλής ενέργειας και βαθιάς διείσδυσης χωρίς επαφή μερών παίρνει τα αποτελέσματα. Καμία άλλη διαδικασία δεν καθαρίζει γρηγορότερα, πιό ακίνδυνα, ή πιό λεπτομερώς.

 

Πλεονεκτήματα προϊόντων:

διαδικασία πλυσίματος 1.Short που οδηγεί στο μειωμένο χρόνο που ξοδεύεται στον καθαρισμό

2.No εργασία που απαιτείται χειρωνακτική. Ένας χειριστής δεν απαιτείται όταν καθαρίζει η μηχανή τη φόρμα

3. τα υψηλά επίπεδα της καθαρότητας δίνουν τη μακρύτερη ζωή στην παραγωγή

4.No το γδάρσιμο των ακριβών ακρών και των επιφανειών δίνει τη μακρύτερη ζωή φορμών

5.No διαλύτες που απαιτούνται λόγω της υδάτινης διαδικασίας

6.Suitable για όλες τις φόρμες, μεγάλος και μικρός

 

Γρήγορες λεπτομέρειες προϊόντων:

       
ύφος σχεδίου μπορέστε να προσαρμόσετε Τάση, ισχύς 220V/50Hz, 2.5kw
Οδηγώντας τρόπος Σερβο πνευματικός τρέχοντας ταχύτητα διευθετήσιμος
υπερηχητική δύναμη 10080W (8400W) αποδοτικότητα καθαρισμού 60sec.
Τερματικός σταθμός 1 υπερηχητικό Hz 28KHZ
Βάρος μηχανών 300kg Προγραμματίσημος ναι
εξουσιοδότηση 12 μήνες μορφή unregular
εσωτερικό μέγεθος 1200×600×930mm υπηρεσία μεταπώλησης Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό
εξωτερικό μέγεθος 1400×820×1130mm εμπορικό σήμα SUNHOPE

 

Υπερηχητικό πλυντήριο PLC για τις βιομηχανίες 0Υπερηχητικό πλυντήριο PLC για τις βιομηχανίες 1

 

Περίπου εμείς:

 

Η επιχείρησή μας έχει συμμετεχθεί στην κατασκευή και την ανάπτυξη των αυτοκινητικών προϊόντων συμπυκνωτών θερμαντικών σωμάτων για περισσότερο από 15 έτη. Τα περισσότερα από τα προϊόντα πωλούνται σε όλες τις χώρες και τις περιοχές στον κόσμο, και έχουν συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία παραγωγής. Η επιχείρησή μας είναι καλή στην κατασκευή όλης της διαδικασίας της γραμμής παραγωγής δεξαμενών θερμαντικών σωμάτων. Τα τελευταία χρόνια, πολλές επιχειρήσεις από άλλες χώρες στην ίδια βιομηχανία αγόρασαν επίσης το CKD από μας και αγόρασαν τον εξοπλισμό μηχανών από μας επίσης.

Με την ανάπτυξη της βιομηχανίας ανταλλαγής θερμότητας, όλο και περισσότερες χώρες και περιοχές είναι δεσμευμένες στην οικοδόμηση των τοπικών εγκαταστάσεων συμπυκνωτών θερμαντικών σωμάτων. Με την κατανόησή μας της βιομηχανίας, έχουμε βοηθήσει τους ξένους πελάτες στα εργοστάσια θερμαντικών σωμάτων οργάνωσης και παρέχουμε τη μηχανή παραγωγής στην περιοχή στα προηγούμενα πέντε έτη. Παρέχουμε στους πελάτες pre-sale και μεταπώλησης το σχέδιο εξοπλισμού και την υπηρεσία σύμφωνα με το μέγεθος των προϊόντων μας. Στο μεταξύ θα παράσχουμε επίσης το υλικό στους πελάτες μας επίσης. Θα στείλουμε τους τεχνικούς για να καθοδηγήσουμε την εγκατάσταση στην περιοχή για να εξασφαλίσουμε την ομαλή παραγωγή του εργοστασίου του πελάτη, και να παρέχουμε την ελεύθερη υπηρεσία διαβουλεύσεων σε περίπτωση οποιασδήποτε αμφιβολίας στη διαδικασία παραγωγής.

Συγχρόνως, η επιχείρησή μας παρέχει στους πελάτες όλα τα είδη θερμαντικού σώματος, απαραίτητα συμπυκνωτής υλικό και πλαστικά συστατικά. Εξασφαλίστε τον ανεφοδιασμό και την ποιότητα τελειωμένος - προϊόντα.

Εάν ενδιαφερθείτε για την καθιέρωση ένα εργοστάσιο θερμαντικών σωμάτων στη θέση σας ή την αγορά οποιωνδήποτε προϊόντων, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με και θα παράσχουμε σε σας την καλύτερη υπηρεσία και την καλύτερη τιμή.

 

 

FAQ:

1.Why επιλέγετε την επιχείρησή μας για να αγοράσετε τα μέρη θερμαντικών σωμάτων;

Η επιχείρησή μας κατασκευάζει και αναπτύσσει τις φόρμες υλικού από μας, οφείλουμε πάνω από 200 διαφορετικές φόρμες προδιαγραφών των επικεφαλής πιάτων, το οποίο καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του καυτού προτύπου αυτοκινήτων πώλησης στην αγορά.

 

2.Why παρέχετε τον παράγοντας εξοπλισμό του θερμαντικού σώματος συγχρόνως;

Η επιχείρησή μας έχει πάνω από 10 έτη εμπειρίας στην κατασκευή του θερμαντικού σώματος, εξοικειωνόμαστε πολύ με όλα τα είδη απόδοσης του εξοπλισμού στο στάδιο της κατασκευής του θερμαντικού σώματος. Είμαστε σε θέση να εισαγάγουμε τους πελάτες ποιος είναι ο καλύτερος εξοπλισμός για τους σύμφωνα με την εμπειρία μας.

 

3.Does η επιχείρησή σας παρέχει την υπηρεσία μεταπωλήσεων στον εξοπλισμό;

Η επιχείρησή μας έχει μια μακροπρόθεσμη εργασιακή σχέση με τον προμηθευτή εξοπλισμού, είμαστε πολύ ευτυχείς να προσφέρουμε την καλύτερη μετά από-υπηρεσία στους πελάτες μας.

 

4.Does η υπηρεσία μεταπωλήσεων που παρέχεται πλεονεκτήματα από την επιχείρησή σας έχει οποιαδήποτε;

Επειδή είμαστε επίσης οι χρήστες του εξοπλισμού, έχουμε μια καλύτερη κατανόηση στο πιθανό πρόβλημα που ίσως εμφανίζεται στο στάδιο της παραγωγής του εξοπλισμού. Μπορούμε να παρέχουμε τη γρηγορότερη και σωστή λύση για τους πελάτες μας.

 

5.What είναι τα πλεονεκτήματα επιχείρησής σας;

Η επιχείρησή μας καταβάλλει προσπάθειά μας να παρέχουμε τη μιας στάσης υπηρεσία στους πελάτες μας που πρόκειται να αναπτύξουν την κατασκευή των θερμαντικών σωμάτων, η οποία είναι από το σχεδιασμό και την καθιέρωση του εργοστασίου, ολοκληρώνοντας το σύνολο εξοπλισμού στον ανεφοδιασμό όλων των ειδών συστατικών των θερμαντικών σωμάτων. Όλο αυτό μπορεί να είναι μιας στάσης προμήθεια στην επιχείρησή μας. Σιγουρευόμαστε τα συστατικά και ο εξοπλισμός παραγωγής μπορεί να είναι αντιστοιχία τέλεια έτσι ώστε μπορεί να κατασκευάσει κατάλληλο και υψηλός - ποιοτικά προϊόντα.