Έκθεση της Φρανκφούρτης

February 17, 2023

Σήμερα, η επιχείρηση πήγε στην έκθεση μερών αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη, Shenzhen, αυτή η έκθεση κάλυψε πλήρως επτά τμήματα προϊόντων, και τεχνολογική καινοτομία προώθησε ενός νέου θέματος «. Τάση», παρουσιάζοντας περιεκτικά κατεύθυνση ανάπτυξης αυτοκίνητου του κατευθυνόμενου από τη βιομηχανία από τη τεχνολογική καινοτομία. Ο κύριος τόπος συναντήσεως των τεσσάρων ζωνών θέματος «τεχνολογία, καινοτομία και τάσεις», η περιοχή έκθεσης θέματος των «εμπορικών οχημάτων στη νέα εποχή υποδομής», ο τομέας δραστηριότητας της «πράσινης συντήρησης» και ο τομέας δραστηριότητας «του αγώνα και της υψηλής απόδοσης τροποποίησης» σύλλεξε πολλούς εκθέτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό μέσω μιας σειράς προϊόντων. Οι δραστηριότητες έκθεσης και ομιλίας, προωθούν ενεργά τη συνεργασία και τις ανταλλαγές μεταξύ των ανεξάρτητων επιχειρήσεων καινοτομίας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. «Στην τεχνολογία. Καινοτομία. Στην περιοχή επίδειξης προϊόντων του κύριου τόπου συναντήσεως της τάσης, διαγνωστικό εργαλείο πίεσης ροδών «ευφυούς ρύθμισης «ηλεκτρονικά ελεγχόμενης αέρα του χρυσού απόσβεσης αναστολής», Zhengyu κλονισμού το «DT41» απορροφητών», Baolong, προϊόν στροβιλοσυμπιεστής «γ-Power220s» της εποχής CRRC τρεις--ένα powertrain, Yihejie «Jinlang», καμένος το «τρισδιάστατο ΑΕΤΌ συστημάτων μέτρησης λέιζερ», και Daotong της τεχνολογίας το «σωρό χρέωσης ενεργειακού εναλλασσόμενου ρεύματος τεχνολογίας Daotong ψηφιακό» παρουσιάστηκαν επίσης, παρουσιάζοντας νέα ζωτικότητα της τεχνολογικής καινοτομίας και βελτιωτικός στη αυτοκινητοβιομηχανία.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έκθεση της Φρανκφούρτης  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έκθεση της Φρανκφούρτης  1

Αφ' ετέρου, η ενθουσιώδης συμμετοχή του εσωτερικού περίπτερου επίσης πλήρως καταδεικνύει τη διακαείς προσδοκία και τη επείγουσα ανάγκη για την επιχείρηση να επιστρέψει στο σωστό δρόμο. Οι επιχειρήσεις από το δέλτα ποταμών Yangtze, Πεκίνο-Tianjin-Hebei, το δέλτα ποταμών μαργαριταριών, chengdu-Chongqing και άλλες σημαντικές εσωτερικές μέρη και συστάδες συστατικής βιομηχανίας ανταποκρίθηκαν στην έκθεση, καθώς επίσης και τα τοπικά περίπτερα από Shandong, Hubei, Sichuan, Wuxi, Foshan και άλλες τοπικές κορυφαίες επιχειρήσεις που μαζεύτηκαν στα χαρακτηριστικά προϊόντα επίδειξης. Η κα Stephen Chow, γενικός διευθυντής Messe Φρανκφούρτη (HK) ΕΠΕ, είπε: «Δεδομένου ότι η πρώτη έκθεση Automechanika το 2023, ενδιαφερόμαστε για τη αυτοκινητοβιομηχανία έπειτα οι προοπτικές ανάπτυξης είναι αρκετά αισιόδοξες. Σταθερά πιστεύω ότι με τους πλούσιους πόρους βιομηχανίας και το εκτενές τη δίκτυο των επαφών της έκθεσης, θα είναι σε θέση να παρέχει τις καινοτόμες ιδέες και να διευρύνει το όραμα για τους επαγγελματίες βιομηχανίας κατά αντιμετώπιση των προκλήσεων και των ευκαιριών στο στάδιο του μετασχηματισμού και της αναβάθμισης.